Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik ben sinds enige tijd gebruiker van de GROOVESHARK muziekstreaming en heb een playlist aangemaakt. Nu hebben ze het scherm verandert en kan ik mijn muziekkeus niet meer in de shuffle mode afspelen. Als ik de shuffle mode aanklik staat hij in de shuffle mode OFF. Ik zie nergens iets om dit te veranderen. Wie weet er wat ? :cry:
Link naar reactie
Bedankt klaasnicolaas voor je reactie. Maar bij Grooveshark werkt dit niet. Bij het starten van dit gratis muziekstreaming programma staat de shuffle- mogelijkheid op OFF ( twee evenwijdige pijltjes ). Bij andere programma's kan je dit wijzigen door op deze pijltjes te klikken, pijltjes kruizen elkaar dan en de shuffle mode werkt. Heeft iemand een idee hoe ik dit ook bij Grooveshark kan wijzigen ? Ik zie n.l nergens een help functie om de instelligen te veranderen.
Link naar reactie
Als ik bij Grooveshark op die 2 evenwijdige pijltjes klik, krijg ik de shuffle-mode. niks aan de hand. en als je er nog een keer op klikt, zet je het weer uit. je hoeft dus geen instellingen te wijzigen. als je de help-pagina nog nodig hebt, die vindt je hier: [url=http://help.grooveshark.com/]http://help.grooveshark.com/[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...