Ga naar inhoud

media speler met harddisk 1GIG


Aanbevolen berichten

ik ben al een tijdje opzoek naar een media speler met een harddisk erin. nu ben ik deze tegen gekomen: http://azerty.nl/2-1144-269898/eminent-hdmedia-rt-em7080-high.html nu wilde ik dus weten of hij ook vob. files ziet of leest. lijkt mij wel maar ik zie dat er niet tussen staan. is dit eigenlijk nog wel een goede apparaat of is er inmiddels alweer een betere in dezelfde prijs klasse.
Link naar reactie
Hier zijn een paar links, de Eminent staat er tussen http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/531355-aanschaf-hd-media-player Over VOB geen info op deze plek http://www.eminent-online.com/faq/301/hdmedia-rt---hd-media-player---voor-interne-harddisk.html maar je zou eens kunnen mailen of bellen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
De Eminent is een goeie mediaspeler ......Ik heb hem zelf ook. VOB files afspelen is geen problemen...... als je de VIDEO_TS map selecteer vraag ie of je de map afspelen of deze verkennen, bij afspelen begint de film gewoon te spelen. Hou bij Eminent-online het forum goed in de gaten want er verschijnen regelmatig firmware updates welke weer meer functies aan het apparaart toevoegen. In delaatste bijvoorbeeld: Uitzending Gemist, RTL Gemist, Southcast, Vimeo enz enz Ik had er gelijk een speciale usb wireless network adapter bijgekocht voor ¤ 23,- en hij zit dur draadloos op het netwerk .....en dit werkt perfect. Let wel je kunt geen ander merk wireless adapter gebruiken, of je moet hem bedraad aansluiten dat kan natuurlijk ook. Al met al ben ik zeer tevreden over het apparaat..... een aanrader
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...