Ga naar inhoud

Laptop ( Acer 6530G) aansluiten op home cinema receiver


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik probeer mijn Acer laptop aan te sluiten op mijn Pioneer Receiver VSX D514. Tot nu toe doe ik dit via een kabel met 1 jack en 2 tulp (wit, Rood) uitgangen. Hierbij heb ik alleen geen 5.1 geluid. Mijn laptop heeft 3 audio aansluitingen ( zwart, Blauw, roze) die ik volgens mij allemaal moet aansluiten op de receiver. Bestaat er een kabel of tussenstuk die ik kan aanschaffen zodat ik alsnog wel 5.1 geluid kan krijgen? Ik hoor het graag.
Link naar reactie
Hallo, Kan het ook zijn dat die audio aansluitingen de volgende zijn? Hoofdtelefoon, SPDIF, Microfoon? Want dat is namelijk de normale aansluiting op een laptop. Anders zou je wel dit kunnen proberen. http://www.terratec.net/en/products/pictures/produkt_bilder_en_3226.html Via usb sluit je hem aan en dan kun je je receiver aansluiten op dit kastje. Guido.
Link naar reactie
ik kom er net achter dat ik je topic titel niet goed gelezen heb. op de site van acer heb ik gevonden dat je hoofdtelefoon uitgang ook s/pdif ondersteund (digitaal surrouns sound audio signaal) waarschijnlijk is dit een optisch signaal en kan je die met deze kabel aansluiten op je setje: [img:0b88f3cd35]http://www.kleinspul.nl/products_pictures/toslink-3-5_m-m.jpg[/img:0b88f3cd35]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...