Ga naar inhoud

Western Digital WD TV Live Media Player vraag


Aanbevolen berichten

Ik heb zowel twee Harde schijven voor mijn WD Live en een nas , met een giga collectie (4000 + stuks) aan films geen overbodige luxe. Perfect apparaatje hoor, sedert enige tijd hier draaiende met de B-Rad firmware. Minimaal heb je dus nodig: 1x HDMI kabel 1.3 1X Harde schjf + behuizing of docking station Eventueel extra: Nas Met harde schijven ingebouwd Natuurlijk HD Televisie met component en of HDMI ingangen Optioneel een Home Cinema met digitaal in
Link naar reactie
Ik heb pas geleden de AC Ryan Playon HD Mini gekocht. Ik heb ook een 2,5 inch 640GB externe harddisk gekocht van Samsung. De AC Ryan is bovendien met het netwerk verbonden. Ik kan alles bekijken via mijn PC en mijn externe schijf. Voordeel van een 2,5 inch externe harde schijf is dat ik heb aan mijn PC koppel en volpomp met bestanden en vervolgens weer aan de AC Ryan koppel. Als ik de AC Ryan aan of uit zet gaat ook de harde schijf aan of uit. Ik heb ook over de WD nagedacht maar wat ik een groot nadeel vond was dat hij geen menu's toonde voor DVD's (IFO en ISO). Verder heeft de AC Ryan het voordeel dat er een kwalitatief goede HDMI kabel wordt meegeleverd. De menuutjes van de WD Live zijn volgens mij wel weer mooier. Support voor de AC Ryan is ook goed te noemen, pas geleden nog een firmware update geweest. Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over de AC Ryan.
Link naar reactie
Ik lees mee, ik zit ook al een tijdje op de wip, zal ik wel/niet en ook bij mij zijn de dvd menu's een pre. Dat is bij die xtreamer-pro , zo heb ik begrepen, goed voor elkaar. Ik ga er is wat op doorlezen want dit is toch wel een intressant ding en de prijs valt (enigszins) mee.... Schijven? : 2 x een samsung ecogreen 2TB? kosten +/- 115 eu p/s 2 x 2TB(fabrikanten gebruiken 1000 ipv 1024) is nog altijd 3725 "echte" GB's 8) , daar zou je de eerste tijd wel mee vooruit moeten kunnen. (=100xBRD-iso + 150 DVD's) Bij 2 hd's in 1 keer kopen kom je dan op 6 cent per "echte" GB, echt veel goedkoper gaat je denk ik niet lukken en die samsung is wel een goede schijf met laag energie verbruik en redelijk stil. Als je de xtreamer koopt bij bv Informatique kun je er gelijk de hd's bij kopen, scheelt porto.
Link naar reactie
De X streamers hebben de gewoonte een luidruchtige fan aan boord te hebben, even op letten of dit voor je storend is, verder een knap apparaat hoor. [url]http://www.hardware.info/nl-NL/news/ymicmZqZwpWaapY/Xtreamer_Pro_mediaspeler_aangekondigd/[/url] [url]http://tweakers.net/nieuws/65855/xtreamerpro-officieel-aangekondigd.html[/url] Verder is de ene er happy mee, terwijl anderen er niets meer van willen weten, dillema ?
Link naar reactie
Alleen vandaag bij Dixons als dagdeal is er vandaag een Mede8tor met 640 GB harddisk voor 199 Euro inclusief verzenden. http://www.dixons.nl/De_online_winkel/Dagdeals/xp/default.aspx?utm_source=TT_dagdeals_tekstlink&utm_medium=tekstlink&utm_campaign=Tradetracker Ik heb over dit apparaat positieve dingen gehoord als je bij Kieskeurig en Tweakers kijkt zijn de mensen daar ook positief over. http://www.kieskeurig.nl/mediaspeler/mede8er/med500x/specificaties/889116/ http://tweakers.net/pricewatch/248186/mede8er-med500x.html#tab:reviews Volgens mij is het met de ondersteuning ook wel goed.
Link naar reactie
De specs zeggen dat de xtreamerPRO een lage snelheid fan heeft met regelbare snelheid, dat zou dus wel goed moeten komen. Als je dan ook nog een 5400 toeren hd(een green eco model die weinig stroom verbruikt en dus ook niet veel warmte afgeeft) monteerd en geen 7200 toeren kun je meestal met een miniem beetje koeling toe. En evt een andere ,betere en stillere, fan monteren is meestal ook niet zo'n probleem want die dingen hebben genormeerde maten en een topkwaliteit fannetje kost hooguit een paar eu.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...