Ga naar inhoud

Geen geluid op Youtube.


Aanbevolen berichten

Hallo Wie heeft er een oplossing, het zit zo. Probleem met het afspelen van video/muziek. Als ik een video wil afspelen op YT heb ik geen geluid erbij. Dan gebruik ik Firefox. Gebruik ik IE 8 dan is het afspelen wel goed. Zo gouw ik weer Firefox gebruikt dan niet, het was in het begin van de week nog goed. Heb ook Adobe Flasplayer geinstalleerd. Os is Window 7 Home Prenium. Wie o wie heeft een oplossing.
Link naar reactie
Hallo - Heb je dit probleem bij alle video streaming sites? of allen bij youtube? Dat weet ik niet, gebruik alleen Youtube - Heb je de meest recente versie van de flashplayer geinstalleerd? ook voor firefox? Ja alle plugings geinstalleerd voor Firefox (alle recente versies) - Heb je het geluid van youtube in firefox op vol staan? Ja Het geeft geen fout melding ofzo, het speelt allemaal wel goed af, maar geen GELUID erbij. Heb Firefox een keer verwijdert en er weer opnieuw opgezet. Maar dat help ook niet.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Goedemorgen. Heb het opgelost/ en niet. Dit probleem heb ik alleen op mijn dekstop. Heb inmiddels Firefox er afgehaald. Nu Safari, en geen problemen met het muziek op Youtube. Voor mij is het opgelost, en vindt zelf ook nog dat Safari stukken sneller is dan Firefox. Iedereen bedankt voor het meedenken naar een oplossing.
Link naar reactie
[quote:d39eaf427c="ks"]Goedemorgen. Heb het opgelost/ en niet. Dit probleem heb ik alleen op mijn dekstop. Heb inmiddels Firefox er afgehaald. Nu Safari, en geen problemen met het muziek op Youtube. Voor mij is het opgelost, en vindt zelf ook nog dat Safari stukken sneller is dan Firefox. Iedereen bedankt voor het meedenken naar een oplossing.[/quote:d39eaf427c] Dan toch nog even de oplossing (volgens mij) voor anderen: [url=http://www.youtube.com/watch?v=aHuYmhY-5-g]Oplossing voor het audio-probleem youtube/firefox[/url]. En als je voor snel gaat, kan ik je zéker [url=http://www.google.nl/chrome]Google Chrome[/url] aanraden, echt een topbrowser :)
Link naar reactie
Google chrome is er afgehooid hier, kan bij lange de snelheid niet halen van mijn Firefox X64 (Namoroka), dit zowel bij het laden en weergeven van webpaginas. Om nog niet te spreken van de prachtige uitbreidingen die er voor Firefox voorhanden zijn. Dus Firefox x64 beat them all, zeker Internet Explorer 8 is een draak van een browser geworden, sloom en onhandig op de koop toe. Let wel dit gaat alleen op voor een X64 OS systeem. [url]http://www.w7forums.com/mozilla-x64-browser-called-namoroka-v3-6-3-a-t5293.html[/url] [img:e5cf896983]http://2.bp.blogspot.com/_9c1FT0ifsmY/SwIChMCldEI/AAAAAAAAABQ/VHU57VN68sY/s400/Download+Mozilla+Firefox+Namoroka+3.6+Alpha+1.jpg[/img:e5cf896983]
Link naar reactie
[quote:abf133cab6="Torrentus"][quote:abf133cab6="ks"]Goedemorgen. Heb het opgelost/ en niet. Dit probleem heb ik alleen op mijn dekstop. Heb inmiddels Firefox er afgehaald. Nu Safari, en geen problemen met het muziek op Youtube. Voor mij is het opgelost, en vindt zelf ook nog dat Safari stukken sneller is dan Firefox. Iedereen bedankt voor het meedenken naar een oplossing.[/quote:abf133cab6] Dan toch nog even de oplossing (volgens mij) voor anderen: [url=http://www.youtube.com/watch?v=aHuYmhY-5-g]Oplossing voor het audio-probleem youtube/firefox[/url]. En als je voor snel gaat, kan ik je zéker [url=http://www.google.nl/chrome]Google Chrome[/url] aanraden, echt een topbrowser :)[/quote:abf133cab6] Nog ff terug komen op deze link. Wat moet ik doen met het laatste, de sleutel is gevonden. Want dan komt er te staan. Samenvouwen Nieuw Zoeken Verwijderen Naan wijziging Exporteren Machtiging Sleutelnaam kopieren. Graag hier even uitsluitsel van.
Link naar reactie
[quote:0a6afaf6f8="ks"][quote:0a6afaf6f8="Torrentus"][quote:0a6afaf6f8="ks"]Goedemorgen. Heb het opgelost/ en niet. Dit probleem heb ik alleen op mijn dekstop. Heb inmiddels Firefox er afgehaald. Nu Safari, en geen problemen met het muziek op Youtube. Voor mij is het opgelost, en vindt zelf ook nog dat Safari stukken sneller is dan Firefox. Iedereen bedankt voor het meedenken naar een oplossing.[/quote:0a6afaf6f8] Dan toch nog even de oplossing (volgens mij) voor anderen: [url=http://www.youtube.com/watch?v=aHuYmhY-5-g]Oplossing voor het audio-probleem youtube/firefox[/url]. En als je voor snel gaat, kan ik je zéker [url=http://www.google.nl/chrome]Google Chrome[/url] aanraden, echt een topbrowser :)[/quote:0a6afaf6f8] Nog ff terug komen op deze link. Wat moet ik doen met het laatste, de sleutel is gevonden. Want dan komt er te staan. Samenvouwen Nieuw Zoeken Verwijderen Naan wijziging Exporteren Machtiging Sleutelnaam kopieren. Graag hier even uitsluitsel van.[/quote:0a6afaf6f8] Staat in 't filmpje :) De map die je gevonden hebt moet je verwijderen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...