Ga naar inhoud

Edy W625 start niet


peterjr

Aanbevolen berichten

Hallo, Wij hebben een Edy W625, en vanmiddag vlogen onze stoppen er uit. Dit hebben we vaker gehad, maar nooit met problemen. Vaak was het een kwestie van het programma weer aanzetten en voila. Hierna kwam er een erge stank in de kamer waar de wasmachine staat (weten niet 100% zeker of het van de wasmachine kwam), dus we waren bang dat er kortsluiting was. Maar de wasmachine kan nog wel gewoon aan, na het aanzetten hebben we geprobeerd om het programma af te ronden maar na het "start" knopje in te drukken gebeurd er niets. De stroom even van het apparaat af gehaald, alle knopjes weer op de standaard waarde gezet en de stroom er weer aan maar helaas zelfde resultaat. Als we een programma starten blijft het start knopje branden en daar blijft het verder bij. Ook word er geen water in of afgepompt. Het deurtje kan ook nog gewoon open, normaal klikt deze gelijk vast als we het programma starten. Kan het toch zijn dat er van binnen ergens kortsluiting is geweest? Iemand nog wat andere ideeën? Alvast bedankt! Edit: Excuus, k zie dat ik m per ongeluk in Algemeen heb neergezet, deze moest in het repareren forum staan, kan iemand deze verplaatsen?
Link naar reactie
Bedankt voor je reactie, ik heb het bovenblad er af, de deurschakeling lijkt in orde. Maar zie hier wel wat smeltplekken, zou dit het kunnen zijn? [img]http://i.imgur.com/u6iW3jL.jpg[/img] Dit paneeltje zit rechtsachter: [img]http://i.imgur.com/auLn1Ri.jpg[/img]
Link naar reactie
Als ik dit zo zie is de stekker verbinding los van de print gegaan en smelt de stekker en de print langzaam weg. Verwijder de module en kijk hoe slecht de stekker verbinding en de module zelf er aan toe is. Maak ook even een maar duidelijke fotos van deze zijde en de soldeerzijde van de print. Zo te zien is zelfs de witte( 2de draad van onderen) al te heet geweest. Goed noteren / fotograferen hoe alles nu zit zodat je het straks ook weer aan kunt sluiten. NIET MEER GEBRUIKEN totdat je het veilig hebt opgeslost om brand te voorkomen.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...