Ga naar inhoud

herrie en schudden samsung


peter-210

Aanbevolen berichten

sinds kort gaat de wasmachine meer herrie maken volgens mij niet op het lager, het lijkt wel of hij uit balans is. draait verder netjes rond gaat alleen bij het centrifugeren vanaf het begin zachtjes schudden en dat word dan steeds erger. bij het beeindigen van het centrifugeren schud hij nog even kort maar hevig na,om daarna weer netjes in toeren te zakken. betreft een samsung WF7604NAW/XEN
Link naar reactie
Is er speling tussen trommel en kuip? Dan heb je een lager probleem of kromme as/gebroken trommel kruis. Geen speling? Controleer dan of de veren boven aan nog goed zitten en of de machine wel al het water goed weg kan pompen voordat hij kan gaan centrifugeren. Blaas ook voor de zekerheid het slangetje van de nivo regelaar even door.
Link naar reactie
Vanmorgen alles nagekeken niks los of stuk. Geen ruimte op het lager. Wel de nivo regelaar doorgeblazen en laat nu de wasmachine maar een keer of twee op 95 gr draaien. Nog nooit zoveel sop gezien zonder zeep toe te voegen. Lijkt na de eerste keer wel wat beter Zou het schudden aan de dempers kunnen liggen. of toch alles vervuild met zeepresten.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...