Ga naar inhoud

Zanussi zw3125


Jaynr1

Aanbevolen berichten

Per ongeluk stroom eruit gehaald tijdens wasbeurt. Geeft sindsdien foutmding 4 of 5x groen daarna blijft het rood knipperen. 1 of 2x gelukt om te laten draaien maar alvorens te vullen met water springt de wasmachine naar foutmelding. Wie kan mij hiermee helpen? Alle instructies al geprobeerd uit handleiding.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Probeer met een geaard verleng snoer eens een stopcontact wat op een andere groep zit. Eventueel op een niet geaard stopcontact op een andere groep mag ook maar zorg er dan voor dat je niet aan metalen delen van de machine komt. Het zou nog een aardings fout kunnen zijn. Je hebt echter nog niet maijn vraag over de lampjes beantwoord. Wat is nu het juiste knipper patroon?
Link naar reactie
Deze foutmelding is niet gedocumenteerd. Probeer de machine eens te resetten, mogelijk is dit voldoende. Reset: - Machine uit. - Deur gesloten. - Start/Pauze en Extra spoelen indrukken en ingedrukt houden. - Programma knop 1 naar rechts draaien. - De toetsen los laten als de lampjes gaan knipperen (= na ong. 2 seconden) - Draai de knop nu in één keer door naar de 10de positie. - Tel opnieuw het knipper patroon. - Druk Start/Pauze en Extra spoelen samen in en houd ze minimaal 5 seconden ingedrukt tot dat de lampjes stoppen met knipperen. - Draai de programm knop in één keer door naar Uit. - Wacht even, draai dan door naar 1ste positie, even wachten en dan in één keer doordraaien naar uit. De machine is nu gereset. Probeer de machine nu opnieuw.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...