Ga naar inhoud

dvd wel op PC, niet op stand-alone afspeelbaar


Aanbevolen berichten

Wie o wie? Kopietje van een DVD gemaakt (niks anders gedaan dan anders). Geeft op de stand-alone speler de fout-melding Check disk (error), terwijl 'ie op de PC gewoon afspeelbaar is. Gekopieerd met DVD-decrypter en daarna met Nero Burning Rom 6 (DVD-video) gebrand. Er staat een filmpje op, wat videoclips en wat karaokesongs. Wie heeft er tips over wat er aan de hand zou kunnen zijn?
Link naar reactie
Is de DVD een DVD-R(W) of een DVD+R(W) ? rtfm boekje van satnd alone dvd speler : kan hij deze formaten wel aan. Zo ja, dan contact zoeken met winkelier of je DVD is toch niet helemaal correct ? Als je een DVD kopieert of zo, geef je dan een regio code mee ? Dat zou ook kunnen. Zegt boekje dat ie de DVD +- niet aankan dan is het opgelost. ALs je dat een oplossing noemt : alternatief is dan nieuwe DVD speler. Het is niet zo dat een dvd speler alles aankan als het schijfje de groet heeft van een dvd of cd.
Link naar reactie
Sorry voor de verwarring: stand-alone speler (JVC, combi VHS-DVD) kan de DVD niet en de DVD-brander (Sony +/- writer) kan de DVD wel afspelen. Overigens heb ik inderdaad Nero 6 pas kort in gebruik. Had hiervoor geen enkel probleem en nu al een aantal keer achter elkaar foute DVD's. Zet een mens wel aan het denken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...