Ga naar inhoud

aeg Lregina doet niks


fernando

Aanbevolen berichten

ja ik heb beide modules visiueel gecontroleerd. niks geks te zien. je bedoeld de wikkelingen naar aarde ohm meten. zover ik dat gedaan heb, heb ik niks geks kunnen constateren. weet niet waar de motormodule stroom moet krijgen om dat te meten. of welke uitgang er stroom naar de motor moet komen. jullie nog een idee ?
Link naar reactie
De bh-beugel verwijder je door het element te verwijderen. Moer in het midden bijna geheel losdraaiden en dan naar binnen duwen. Iets wrikken aan de metalen plaat en dan het element in zijn geheel naar je toe halen. Beschadig de rubber rand en de kuip niet anders krijg je lekkage. Kun je op de motor module het IC-tje met 7 pootjes eens bekijken. Kijk ook eens wat je met de testen en reset uit de http://www.mediafire.com/view/2p6fb5l0gq9fffu/EWM3000new_422.pdf kunt doen.
Link naar reactie
Maak eens een paar duidelijke fotos van deze module en zet ze ergens neer waar we ze kunnen zien. Zou een los contact kunnen zijn maar ook een defecte triac/thyristor of een fout in de voeding zelf. Is het zelfde basis voedigs IC als die in de hoofd module gebruikt word en daarvan komen de laatste maanden wel heel erg veel meldingen.
Link naar reactie
hoop dat ze het zo doen. [url]https://drive.google.com/file/d/0ByKLzseGJjENMGstZEFLdGNVRDA/view[/url] [url]https://drive.google.com/file/d/0ByKLzseGJjENeUtFTGJ2NDBld1U/view?usp=sharing[/url] [url]https://drive.google.com/file/d/0ByKLzseGJjENajdpZE1tblJmWW8/view?usp=sharing[/url] [url]https://drive.google.com/file/d/0ByKLzseGJjENM09WUTNfeGg0QzA/view?usp=sharing[/url]
Link naar reactie
  • 3 weken later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...