Ga naar inhoud

AEg maraton type 92 B BL AA 11 j


Arnold-4

Aanbevolen berichten

Hallo specialisten wasmachine reparateurs. Ik heb een AEG maraton wasmachine met het volgende probleem: De machine neemt water en pomp het zonder te wassen weer weg. Ik heb een andere niveau meter geplaats en ook een ander verwarmings element,zonder resultaat. Het vreemde is als ik de draden van het verwarmingelement los maak, blijft de machine juist water nemen tot die veel te vol! is. En nog een niet onbelangrijk detail, De machine neemt alleen water via het voorwaszeepbakje en dus niet via het hoofdwasbakje. Heeft er iemand enig idee waar dit aan kan liggen? Alvast bedankt aan diegene die er tijd in wil steken!!.
Link naar reactie
Probeer de foutcode eens uit te lezen. Zet de machine aan op een willekeurig was programma. Als hij water in neemt druk dan de toetsen Voorwas en Spoelstop samen in en houd ze ingedrukt. Welke melding krijg je nu op het display? De lampjes Einde en Start/Pauze gaan knipperen in een patroon. Wat is dit patroon?
Link naar reactie
E33 staat voor onjuiste waterhoogte meting of aardsluiting in het verwarmings element of de bedrading hiervan. Element had je al vervangen, valt dus af. Blaas het slangetje van de nivo regelaar eens door. (trek hem van de nivo regelaar af, blaas hem door en zet hem weer terug) Controleer de bekabeling op doorslijt plekken. Controleer de elektonica module(s) op koolborstel gruis, losse contacten en gammele relais.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...