Ga naar inhoud

Stereo aansluiten op Geluidskaart


Aanbevolen berichten

[quote:1221cfcdee] Op 01-02-2002 20:26, schreef knopper: Hoi allemaal, Is het mogelijk om een Stereotoren met een AUX ingang aan te sluiten op een "gewone" (dus geen Platinum) SoundBlaster Live! 5.1? Dit i.v.m. het kopen van een nieuwe geluidskaart, zou ook wel Audigy willen maar dat is toch weer een behoorlijk verschil in prijs... :sad: Sander [/quote:1221cfcdee] Ik bedoel dan gewoon een stereotoren met 2 luidsprekers.
Link naar reactie
Dit is zeker mogelijk. Op de SB zitten een line-out die je met een kabel (die verloopt van 3,5 mm jackplug naar cinchstekkers) aansluit op de line-in op de stereotoren voor geluid afspelen. En eventueel kun je een zelfde kabel leggen van line-in op de SB naar line-out op de stereo als je geluid wilt opnemen op de PC. De stereo klinkt bijna altijd beter dan de kwetterkastjes dus het is sowieso een goed idee om de stereo aan te sluiten voor stereo althans. Want helaas kun je dus de tweede line-out (voor de achterspeakers/surround) nu dus niet gebruiken.
Link naar reactie
[quote:909118c5cf] Op 02-02-2002 19:54, schreef Eddy van Wuyckhuyse: Dit is zeker mogelijk. Op de SB zitten een line-out die je met een kabel (die verloopt van 3,5 mm jackplug naar cinchstekkers) aansluit op de line-in op de stereotoren voor geluid afspelen. En eventueel kun je een zelfde kabel leggen van line-in op de SB naar line-out op de stereo als je geluid wilt opnemen op de PC. De stereo klinkt bijna altijd beter dan de kwetterkastjes dus het is sowieso een goed idee om de stereo aan te sluiten voor stereo althans. Want helaas kun je dus de tweede line-out (voor de achterspeakers/surround) nu dus niet gebruiken. [/quote:909118c5cf] OK, bedankt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...