Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

  • 2 jaren later...
Steun de mensen die software maken. Ze verdienen het. Nou, de meesten in ieder geval. Als je toch met cracks aan de slag wil zijn hier een paar links. (links verwijderd door dextertje) Alleen om het spel helemaal uit te proberen he. Na 1 dag van je HD verwijderen a.u.b., anders is het illegaal. :evil:
Link naar reactie
Verwijzen naar specifieke cracks zelf mag idd niet, maar ik dacht dat het verwijzen naar sites waarmee ze te vinden zijn geen probleem was... Vroeger kon je astalavista.com ook prima gebruiken voor dit soort dingen, maar tegenwoordig is er 'niets' mee te vinden en wordt je opgescheept met popups en allerlei andere troep. Google werkt in ieder geval voor cracks voor onbekendere toepassingen zelfs veel beter!!!
Link naar reactie
Zullen we dit draadje nu maar ff stoppen.... [color=olive:59e8221392]Registratie Voorwaarden Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obsene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder die je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag.[/color:59e8221392] Iedereen op dit forum(zoals op nagenoeg ieder ander forum) weet 't (je hebt immers ingestemd met de voorwaarden bij het aanmaken van je profiel): het verwijzen naar illegale zaken en sites is NIET toegestaan. Nu zijn er grens gevallen maar het simpelweg vragen naar cracks is wat mij betreft gewoon stom en aso. Mod: geef deze eikel is een waarschuwing.......
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...