Ga naar inhoud

Lager electrolux ewf 1435 vervangen


Remco-14

Aanbevolen berichten

Hi, Mijn Electolux wasmachine begint steeds meer herrie te maken (lagers), dus heb ik vandaag de bovenkap eraf gehaald. Als ik het vliegwiel naar voor en achter beweeg zit er bijna een CM speling in. Mijn vraag is hoe de wasmachine het beste te demonteren is. De kuipdelen zijn aan elkaar geschroeft dus dit zou goed moeten kunnen. Ook vraag ik me af wat ik als extra`s gelijk mee moet vervangen met het lager. Ik hoor het graag. Bedankt!
Link naar reactie
Hi HarryO, Bedankt voor de reactie: Als ik op onderstaande link kijk: [url]http://www.europart.nl/electrolux+onderdelen+en+accessoires/ewf1435-id-405298/page1/[/url] Heb ik dus nodig: - Kuipafdichtingsrubber rond - Lager 6306 ZZ 30x72x19 - Simmering 40.2x72x11/14 Is het zo compleet? Ook zou ik graag weten wat de beste volgorde is voor de- en montage. Bedankt!
Link naar reactie
Bedankt! Ik heb deze link gevonden: [url]http://www.ebay.co.uk/gds/Zanussi-Electrolux-drum-tub-bearing-replacement-/10000000005677227/g.html[/url] Dat is voor mijn model, het is dus een kwestie van een paar schroeven verwijderen en dan kan de achterkant eraf (simpel eigenlijk). Nieuw lagersetje heb ik via Ebay bestald, moet dus goedkomen. Bedankt!
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...