Ga naar inhoud

bosch maxx 6 doet niets meer


Aanbevolen berichten

Type is dan een WAE32390NL/XX. F17 staat voor: er komt geen/niet snelgenoeg water in de machine. Kraan wel open? Wel voldoende waterdruk? Filtertje tussen kraan en aquastop wel schoon? Filtertje tussen slang en machine wel schoon (voor zover aanwezig). Giet eens een paar liter water in de machine en zet hem dan aan. Laat hem afpompen. Pompt hij volledig af, dus hoor je hem lucht happen? Blaas het slangetje van de novoregelaar eens door. Nivo regelaar (ronde bus/schijf met een paar draden en een rubber slangetje) zit rechts boven in de machine, verwijder hiervoor het bovenblad.
Link naar reactie
Hallo Harry, Geen idee. Hij heeft de filters gecontroleerd, de waterslang even vervangen om te checken of het waterslot niet kapot was. Dat was niet het geval. De koolborstels waren ook nog goed. De Trommel draait niet meer. Hij pompt wel af al ik hem op afpompen zet. Op basis van bovenstaande heeft hij geconcludeerd dat de printplaat kapot is. Heb jij nog wat tips waarop ik kan controleren of dat echt zo is? Je noemt losse contacten. De display doet het wel en hij pompt ook af. Lijkt mij dat de computer het dan toch doet?
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Wij hebben een Bosch classixx5 wasmachine. Type WCM5 IPX4 Altijd goed gewerkt, maar ineens kwam er water onder de machine vandaan! Meteen programma uitgezet en was eruit gehaald. Manlief heeft de filter losgehaald en schoongemaakt en de machine op zijn zijkant gelegd om te kijken. Zagen nergens lekkage, maar toch kwam er ineens ruime hoeveelheid water vanuit de achterkant! Slang van de afvoer zat ook gewoon goed. Wat water in de machine gedaan en geprobeerd aan te zetten, maar het lampje van start en wassen branden wel, maat er gebeurd niets als we de knop start indrukken! Wat nu? Zat wel klein drupje water op de elektronica dus laten we de machine even drogen, misschien helpt dat maar was echt maat drupje. Iemand een idee? Wij dachten misschien het waterfilter. Alvast bedankt voor het meedenken!
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
  • 1 jaar later...
dit soort machines van bosch en siemens werkt niet zomaar weer als het probleem opgelost of hersteld is, meestal moet de storing eerst gewist worden voor hij het weer doet, weet je dit niet dan lijkt het alsof de print/sturing defect is (procedure is : draaiknop op 6uur, minimum 3 seconden de toerentalknop inhouden en blijven houden, doordraaien tot 7uur, komt dan de fout op display, veranderd naar 888 en daarna gaat alles meestal weer)
Link naar reactie
  • 3 jaren later...
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...