Ga naar inhoud

AEG72640 update


Cees-7

Aanbevolen berichten

Het snel naar het einde van het programma lopen komt 99% zeker doordat hij nu in een DEMO mode staat... Oplossing hiervoor: Zet de programma knop in de uit stand. Druk Voorwas en Inweken weer samen in, houd ze ingedrukt en draai dan de programma knop naar Kort centrifugeren. Laat de knoppen na 4 seconden weer los en draai de programma knop weer naar Uit Probeer nu de machine eens opnieuw. Mogelijk blijft de foutcode 13 nog over maar de machine moet nu wel weer uit z\'n DEMO stand zijn.
Link naar reactie
Harry,dat is weer in ga orde, heb de machine even een draai op 4ograden laten afwerken dat ging goed,zaterdag ga we diverse wassen doen en hoop dat de machine niet meer halverwege stopt dat was de eigenlijke klacht,dat laat ik dan weten,over het probleem met de machine van mijn dochter de miele w934 moet ik daar een nieuwe vraag over plaatsen?
Link naar reactie
De 3 waarden kloppen. De 2 nivo\'s ook. Er blijven nog maar een paar zaken over: - Er komt echt niet snel genoeg water de machine in door een te lage waterdruk, verstopt filtertje tussen kraan en slang of een verstopt inlaat ventiel. - Probleem met de elektronica print. - Aardlek probleem met het verwarmings element. Doe de stekker eens andersom in het stop contact en probeer nogmaals.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...