Ga naar inhoud

BIOS Tweaks voor R9200SE ?


Aanbevolen berichten

[quote:745c76caad="Red Dragon"]Hey Duke the boss / Comterfreakje / senior of hoe je in vredesnaam wilt heten :roll: De Radeon 9200SE is niet echt modbaar, doordat de kaart slechts 64bits is is hij slecht te tweaken of over te klokken, veel kan je niet aan de kaart verbeteren, helaas.[/quote:745c76caad]Geen senior :lol:
Link naar reactie
Ja leuk, geen off-topic geneuzel verder, omdat je onder een andere account post als Duketheboss of Computerfreakje betekt dat nog niet dat je ineens een vrijbrief hebt om onzin te posten, de zelfde regels en waarschuwingen die je in het verleden hebt gekregen gelden ook voor deze account. En nu weer ontopic!
Link naar reactie
Je kan je bios van je moederbord tweaken om je gehele pc sneller te maken, niet speciaal voor je videokaart. Meer mhz op je AGP of meer voltage op je AGP hebben geen zin, ook het aan zetten van Fast-Write of Sidebanding leverd geen itteressante prestatie winst op. Je zou kunnen proberen of diverse AGP Aparture standen effect hebben, dit verschilt namelijk per configuratie (zie FAQ)
Link naar reactie
Je kan proberen AGP Aparture size op 64, 128 of 256 te zetten en dan bij elke instelling een benchmark draaien, dan kom je er achter welke setting voor jou het beste is. Ik moet er wel bij zeggen dat dit niet echt veel prestatie winst op leverd, dus verwacht er niet te veel van. ps. gebruik svp 1 account en wissel niet telkens van account, erg irritant!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...