Ga naar inhoud

-= Nieuwe generatie videokaarten topic deel 10 =-


Aanbevolen berichten

Ik heb inmiddels al ook een scala een rumors gelezen over de NV40 en R420. Over de eerste dat deze zou zijn "vervangen" door de NV45 met een 16x1 oplossing met een nieuwe vorm van AA Over de R420 dat het een 12x1 pipeline wordt, maar de pixels per klok zijn natuurlijk het belangrijkst ;) Volgens mij weten jullie ook meer, of kwam Slashhead niet door de beveiliging heen met z'n perskaart ;) In dit draadje wordt het eea onthuld morgen: http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=10936&start=60 Van S3 hoorde ik de kreet Gamma Chrome vallen, ps3 ready, bedoel je die niet Slashhead?
Link naar reactie
  • Reacties 297
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    298

dat de NV40 (FX 6000) is vervangen voor de NV45 is pure onzin, zie o.a. roadmap vorige post. de nieuwe S3 is PCI-express en te vergelijken met de NV40 en R420 werd aan Slashhead verteld, of hij PS3.0 is werd niet verteld. Ik heb overigens hier nog een roadmap van S3 liggen, zal hem dadelijk wel even posten
Link naar reactie
[quote:5ba79d15a7="Red Dragon"]dat de NV40 (FX 6000) is vervangen voor de NV45 is pure onzin, zie o.a. roadmap vorige post. de nieuwe S3 is PCI-express en te vergelijken met de NV40 en R420 werd aan Slashhead verteld, of hij PS3.0 is werd niet verteld[/quote:5ba79d15a7] Laat ik het anders zeggen, de geruchten die ik hoor van een aantal mensen op b3d melden dat de specificaties van de oorspronkelijke NV40 zijn aangepast en geheel of gedeeltelijk vervangen zijn door die van de NV45. Ze zijn namelijk niet ver na elkaar out-getaped. Die roadmap verteld natuurlijk geen details, het zou best kunnen dat voor de NV40 nv45-features zijn geadopteerd. Hopelijk kan s3 ook eens een rol spelen, de eerste Delta Chrome is nog steeds niet te vinden in retailkanalen.
Link naar reactie
Ok op die manier, dus de NV40 zou zeg maar over NV45 techniek beschikken, de huidige NV40 is dus anders dan wat de NV40 eerst zou zijn geweest. Opvallend detail, de NV40 is niet PCI-express. ook niet dmv een Bridge, de NV45 wel. wat s3 betreft, Gamma Chrome staat op de Roadmap, ik zal dit "S3 confifential" materiaal dadelijk even posten 8)
Link naar reactie
[quote:3bb7eb1ac1="Red Dragon"]Geen mobo's? op de CeBit werd ik overspoeld met PCI-Express mobo's welke overigens volgens de meeste fabrikanten rond Mei/Juni leverbaar moeten wezen. Hierover meer in het CeBit 2004 topic die ik morgen maak.[/quote:3bb7eb1ac1] Ja maar ik bedoel het merendeel van de gebruikers. Om nog even offtopic te gaan, waren er ook socket 754 mobo's voor de Athlon 64 en of voor de socket 939?
Link naar reactie
[quote:d6b6d31d80="SkinnerEd"]Hé HJS ook nog wakker? ik was vandaag vrij dus als je nog naar m'n werk heb gemailed, dan heb je wel gemerkt dat ik geen antwoord gaf ;)[/quote:d6b6d31d80] nou wakker :( Ben de bende aan het opruimen welke mijn broer heeft achter gelaten ;) (hij heeft net de trap gestoffeerd)
Link naar reactie
We krijgen geen problemen met die foto's aangezien ik geen NDA getekend heb. De foto's komen overigens uit een blad wat NIET voor het publiek was bedoeld, dus de foto's zullen wel een van de eerste op het internet zijn, dus met recht een Scoop 8) Ik ben erg benieuwd naar wat S3 gaat doen, ze geven teminste niet op :) PCI-Express wat ik heb gezien was allemaal Intel 925X chipset met LGA775 Socket en DDRII. Ik heb wel Socket 939 gezien (nForce 3 250 en K8T800PRO) maar die waren allemaal met AGP 8x.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...