Ga naar inhoud

Hercules Radeon 9700 pro


Aanbevolen berichten

Hoi, Ik kan aan een hercules Radeon 9700 pro komen. Is "hercules" een goede / betere fabrikant dan de kaarten van Club3D/Saphire enzovoorts ? Zoja, zijn er verschillen met die kaart en wat kan ik niet en wel ? Moet het snel weten, dus als iemand het weet graag even reply..... Weet het niet zo te vinden. Draait ie gewoon op 310 Mhz/ enz... is het allemaal gewoon hetzelfde als de andere Pro's ? Ik meen namelijk dat Hercules niet zo best zou zijn.
Link naar reactie
Ik heb de Radeon 9700 pro (Hercules) gekocht - werkt p r i m a in m'n Dell dim. 4400... geen enkel probleem.... Alles werd sneller leek het. Geen voedingprobleem, waar ik bang voor was. Gekocht voor iets boven de 200 euro. Dit is m'n 3Dmark2003-score: 4729 3Dmarks, http://service.futuremark.com/compare?2k3=1409332 (3dmark2001 zat ergens rond de 12.800 punten - http://service.futuremark.com/compare?2k1=7097154) Goed / niet goed ?
Link naar reactie
Nou, met mijn dimension kreeg ik het niet voor elkaar. Heb zelfs de Bios van moederbord "gewaagd" te flashen om 'm open te krijgen. Het kan wel - maar dan moet ik een hex-editor hebben. De te flashen bios te editten om 'm uberhaupt geflashed te kunnen krijgen. En dan maar hopen dat m'n Dell-mobo het slikt. Dan pas is bios "open" en kan je wat meer. Da's nadeel Dell dus.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...