Ga naar inhoud

Beko wmd 25125 wasmachine loopt vast na


Rilana

Aanbevolen berichten

Hallo, onze wasmachine is nu bijna 4 jaar oud en heeft nooit problemen gehad. Tot vanavond. Als we het wasprogramma aanzetten, draait hij 1 keer rond en daarna komt hij met een grote klap tot stilstand en lijkt hij vast te lopen. We hebben onderin de filter schoongemaakt en daar vonden we niets noemenswaardig. Het programma centrifugeren/afvoeren werkt wel. We hebben verschillende programma\'s geprobeerd, maar overal reageert hij hetzelfde. Is er iemand die ons kan helpen met het probleem? Alvast bedankt.
Link naar reactie
Als je de trommel met de hand wel in beide richtingen kunt draaien verdenk ik de elektronica. Op de print zitten een aantal relais, deze bepalen de draairichting. Mogelijk blijft hier één van hangen. Als het relais voor \"rechts om\" blijft hangen/plakken als hij \"links om\" moet staat de motor in 1 klap vol op de rem.
Link naar reactie
Hij draait inderdaad een keer heel hard en dan komt hij met een klap tot stilstand. De hele machine klapt dan ook naar links. Iemand anders had het inderdaad ook over de printplaat. Heb ik het goed begrepen dat je die printplaat ziet als je de bovenkant openschroeft? En is dit probleem gemakkelijk zelf te verhelpen? Alvast bedankt! Groetjes
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...