Ga naar inhoud

siemens siwamat 6120


E.Rissewijck

Aanbevolen berichten

Siwamat 6120 is niet het volledige type nummer, zie de nummers in de deurrand. Is het de WM61200 of WM61201? Zie dan de http://www.siemens-eshop.com/eshop/siemens/nl/prodp.htm?prod=WM61200/11. Ik kan zo niet zien wat je met de start knop bedoeld, er is geen gebruiksaanwijzing meer bij Siemens te vinden. Verwijder bovenblad en je kunt bij een deel van de knoppen en schakelaars komen. Bedoel je de http://www.europart.nl/wasmachine+onderdelen/electronica/bosch/schakelaar/00556292/ ?
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
  • 1 jaar later...
Hallo Harry, Ik heb hetzelfde probleem, als ik de aan/uit schakelaar indruk hoor ik een klik en lichten de leds op, maar zodra ik de knop loslaat valt alles weer uit. Als ik de aan/uit schakelaar ingedrukt laat (met een tandenstoker ertussen), dan doet de wasmachine het normaal. Het nummer van mijn Siemens wasmachine:E-NR WM61201FG /01 FD 7910 00073 Ik hoop dat het alleen de schakelaar is, en niet iets in de besturing. Is deze schakelaar makkelijk te vervangen? Alvast bedankt voor de reactie. Groeten, Robert
Link naar reactie
Hoi Harry, bedankt voor je snelle reactie. Nee, de schakelaar veert na het indrukken altijd weer terug. Maar misschien is dat alleen het deel op de voorkant waar je op drukt, ik weet niet of het interne deel van de schakelaar ingedrukt blijft. Ik heb net nog even gekeken, het is inderdaad alleen de voorkant die terug veert, de schakelaar zelf blijft ingedrukt, ook nu met het defect. Is de schakelaar makkelijk vanaf de bovenkant te benaderen?
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...