Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik heb er een andere monitor(geleend)op staan en die werkt prima!Dus aan de videokaart ligt het niet... Hij deed het zomaar opeens toen ik de computer op wilde starten en de monitor aanzette.Zou het wellicht de voeding kunnen zijn???en zo ja...is dat een kostbare zaak of zou ie rijp zijn voor de sloop??? Das dan echt shit!!!!
Link naar reactie
Het is heel moeilijk aan te geven wat er precies stuk is en hoe ernstig of hoe duur het is. Meestal ben je een vast bedrag kwijt aan onderzoekskosten ( ca.€10,- ~ €20,- ) en afhankelijk van je monitor moet je je gewoon afvragen of dat het waard is. Zelf ben ik ooit eens €40,- kwijt geraakt aan een reparatie waarna die na 6 mnd weer stuk ging... Oorzaak was eigenlijk mijn eigenschuld, ik had de refresh gewoon te hoog staan, dat ding kon maar 60Hz op 1024x768 en ik draaide altijd 75Hz op die resolutie. (had toen geen verstand van zaken en werd gewoon opgelicht door de winkel het was ook een waardeloze monitor van het merk Smile)
Link naar reactie
he Slashhead LOL.. dat merk :smile: Jij kon er niet echt om lachen he. ps. (best wel Off-topic) Heb jij nog wat gehoord van BA over Cebit 2002? hij reageerd niet op ze prive berichten naar mij toe, :sad: _________________ Dit is mijn: [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?id=15519]Systeem[/url]--[url=http://gamershq.madonion.com/compare.shtml?2229973]3Dmark2000[/url]-- [url=http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2143036]3Dmark2001[/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: GeForce Mike op 2002-01-28 22:43 ]
Link naar reactie
LOL, ik had op dat mailtje van Slashhead gereplyed :smile: [b:c1a5b66e7d]Slashhead:[/b:c1a5b66e7d] Dat met die refreshrate te hoog instellen heb ik een tijd geleden ook al eens gedaan bij een Target monitor, en die ging ook stuk.......eerst begon het beeld te vervormen, maar als je er dan een tik tegen gaf, dan deed hij het wel weer, later kreeg ik alleen nog maar een stipje op het scherm :grin: (toen wist ik ook nog niet dat je de refresh niet te hoog instellen moest)
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Dat doet mij eigenlijk denken aan een verminkte ingang (of stuurtrap), maar een manke voeding kan natuurlijk ook. Ik denk dat het niet veel zin heeft om die monitor naar de winkel te brengen, gezien de prijzen voor reparaties en een nieuwe monitor. Als je een beetje handig bent met electronica kun je zelf natuurlijk ook een kijkje nemen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...