Ga naar inhoud

Asko W6164 lekt bij centifugeren


Aanbevolen berichten

L.s., Onze bovenstaande machine, inmiddels 7 jaar oud, lekt water uit de deur bij het centrifugeren. Navraag bij de witgoedspecialist gedaan die ons adviseerde de slang door te spoelen met gekookt water. We hebben 6 liter kokend water in de buis waar de afvoerslang in eindigt gedaan en voor de zekerheid ook nog 4 liter kokend water in het zeepbakje. Bij het proefdraaien op 95 graden zonder wasmiddel kwam er geen water uit de deur. In het water zagen we belletjes maar geen schuim. Opgetogen daarna een was van 60 graden gedraaid maar nu kwam bij centrifugeren wel weer water uit de deur. Het deurrubber is niet gescheurd oid Ron bij t wassen gebruik ik niet meer dan 50 gram poeder op aanraden van de reparateur die lekkage aan de voorkant van de machine heeft verholpen twee maanden geleden. Kan iemand ons adviseren? Bij voorbaat dank!
Link naar reactie
Er is iets fout gegaan bij het posten van het antwoord op uw vraag Harry O. Mijn excuses! Het water lekt uit de deur. Vorige week bij het vullen en daarna bij het centrifugeren. Het rubber wat om de deur zit bij de ASKO is niet kapot. Gisteren een was gedraaid (trommel niet te vol, uitkijken met de hoeveelheid waspoeder) resultaat: natte vloer en was dat stonk naar poep. Ik zal nog een keer een 95 graden was draaien (uitgebreid programma met soda in de trommel). Maar al het advies dat u kan geven is van harte welkom!
Link naar reactie
  • 2 weken later...
L.s, Op de één of andere manier doe ik met het posten iets fout, mijn reacties worden niet getoond? De deur van de wasmachine zit stevig vast. Ik heb vorige week weer 6 liter heet water met soda door de afvoerslang gegooid en in het zeepbakje. Het filter heb ik eruit gehaald, schoongemaakt en het water opgevangen dat hierbij uit de machine kwam. De wasjes daarna gingen goed, muv de laatste was (95 graden). Ook het wassen deze week levert steeds een natte vloer op. Het enige wat ik nog kan proberen is de deurhendel vervangen. Daar zit al sinds jaar en dag een barst in,die nooit voor problemen heeft gezorgd, maar ik zou het anders ook niet meer weten. Dus tips zijn nog steeds welkom, anders zit er toch niets anders op dan een monteur erbij te halen. Hartelijke groet, funlovin
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...