Ga naar inhoud

AEG LL 1600 update, doet niets meer


harold-8

Aanbevolen berichten

Ik heb een LL 1600, die totaal niets meer doet. Kom terug van vakantie, wil hem aanzetten en het display laat niets meer zien.( donker dus..)Heb wel in de vakantie van 10 dagen het water eraf gehad)) Betreft een AEG Lavalogic 1600 PNC 91400254801 SNo 30769762 Wat zou dit kunnen zijn? Heb al spanning/stopcontact en water gecontroleerd.. dat zit goed.. Ik hoor graag van de x-perts
Link naar reactie
Blijft de knop ook zitten als je hem indrukt? Druk/draai/wring de knop eens wat heen en weer. Heb je een probleem gehad met de 230V voorziening of is er een bliksem inslag geweest in de buurt? Trek de stekker er eens voor een paar uur uit en probeer opnieuw. Het niet hebben van water of een lekkage zet het display niet uit maar laat juist een melding zien en laat evt de afvoer pomp draaien. Gezien de elektronica in deze machine moet je anders toch een monteur laten komen. Als deze iets van overspannings problemen constateert kijk dan of je dit kunt claimen bij de net beheerder of je eigen inboedel verzekering.
Link naar reactie
Blijft de knop ook zitten als je hem indrukt? Druk/draai/wring de knop eens wat heen en weer. Reeds geprobeerd....echter zonder succes.. Heb je een probleem gehad met de 230V voorziening of is er een bliksem inslag geweest in de buurt? Ja, ja zeker Takkenweer hier geweest...veel onweer etc.. Trek de stekker er eens voor een paar uur uit en probeer opnieuw. ( tweedagen eruit geweest..) Het niet hebben van water of een lekkage zet het display niet uit maar laat juist een melding zien en laat evt de afvoer pomp draaien. Gezien de elektronica in deze machine moet je anders toch een monteur laten komen. Komt maandag overeenweek.. Als deze iets van overspannings problemen constateert kijk dan of je dit kunt claimen bij de net beheerder of je eigen inboedel verzekering ( dat laatste wordt het...)) Dat denk ik zelf ook...veel bliksem geweest hier in de buurt...( inductieplaat is er ook aleens uit gesprongen...)
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...