Ga naar inhoud

koolstofborstels beko wm5554 ts


deheugden

Aanbevolen berichten

ik heb iets vreemds ontdekt. bij de originele zijnde 2 pinnetjes welke op de nieuwe uitsteken(http://www.freebits.nl/view.php?filename=925kb.jpg) naar binnen toe gedrukt. Verder is de haakse punt(aan de onderkant) waar de schakelaar op komt bij de nieuwe breder dan bij de oude.
Link naar reactie
Als je de oude en nieuwe naast elkaar legt, kloppen dan de afmetingen tov de 2 bevestigings gaten? Als je de nieuwe monteert, komen de koolstof borstels dan op de zelfde plek op de collector als bij de oude? De 2 pennetjes bij de nieuwe die uitsteken, waar komen deze in als je hem monteert? Zitten ze niet in het pad waardoor de borstelhouder scheef of te hoog komt te zitten?
Link naar reactie
Probleem lijkt verholpen. De koolborsteltjes zijn inderdaad anders geleverd dan dat deze ind e machine zaten. En die pinnetjes aan de zijkant heb ik moeten indrukken. Ik ben alleen wat bezorgd om de aansluiting, de pin vanaf de motor krijg ik niet goed bevestigd op het koolborsteltje.. Bedankt voor de hulp!!!
Link naar reactie
  • 5 maanden later...
Meestal net zoveel spoelen als (zwarte) slangen. Als je de slang van de hoofdzeepbak volgt kom je op het ventiel. Deze moet 230V krijgen als je voor de hoofdwas kiest. Zelfde voor de Voorwas en Wasverzachter. Heb je een enkel ventiel dan zit er ergens in of aan de zeepbak een water verdeler die op het juiste moment het water in de juiste zeepbak laat stromen. Is dit een echte klem die gekrompen is en niet meer los kan of een gebogen draad die je moet indrukken om los te krijgen?
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...