Ga naar inhoud

miele novotronic w836


Aanbevolen berichten

Staat geheel los van elkaar. De zeef is van de afvoerpomp. Als je de zeepbak opend zie je een klepje. Hieronder zit een transparant dopje. Haal de hele zeepbak er uit. Verwijder het dopje en maak alles schoon onder de hete kraan. Het gat in de machine waar de zeepbak inzat moet je nu ook schoon maken, bv met een tandenborstel en heet water. De gaatjes boven in voorzichtig door prikken met een speld. Zet de bak terug en probeer opnieuw.
Link naar reactie
bedankt harry voor je reactie,heb alles heel grondig schoon gemaakt.maar er blijft nog zoveel water in het wasverzachterbakje staan dat je er geen wasverzachter meer kunt indoen bij de volgende was beurt.of eerst leeg gooien als ik de zuighevel er uit haal.staat het water net onder het hoogste punt van het buisje.
Link naar reactie
Leg de zeepbak eens plat (en horizontaal) in de gootsteen of buiten neer. Giet langzaam water in het wasverzachter bakje. Door de vorm van het bakje en het dopje zal bij een bepaald water nivo het water er via het dopje uit moeten lopen. Als je nu stopt met het gieten van water dan moet het bakje bijna leeg lopen. Door de vorm van het dopje en het daar onder zittende buisje werkt dit als hevel. Als dit niet werkt dan zit het dopje er niet goed in.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...