Ga naar inhoud

Miele 4612 lekt via lade voorzijde


Bas-16

Aanbevolen berichten

Onze miele 4612 softtronic lekt tijdens het wasprogramma 2 x een flinke scheut water via de wasmiddelen lade aan de voorzijde. Als de wsaverzachter in het programma komt spoelt er water via de lade uit. Tot 2 x toe monteur van Miele er bij gehad. Lade schoongemaakt, onderdeeltje van lade vervangen. 1e keer is de toevoerkraan iets verder dicht gedraaid...druk te hoog? Probleem word steeds erger. We gebrukten de lade al een tijd niet meer. We doen het vloeibaar wasmiddel via een dop rechstreeks in de trommel.
Link naar reactie
Mogelijk heb je een verstopping in de slang tussen zeepbak en kuip. Verwijder bovenblad. Onder de zeepbakhouder zie je nu een dikke zwarte slang zitten. Giet via het gat waar de zeepbak zit hier heet water in een \"kneed\" dan de slang. Mogelijk is het dan opgelost. Laat de machine eens water nemen zonder zeepbak: spuit het er dan aan de voorkant uit?
Link naar reactie
Ha ha die Harry denk dat hij overal verstandt van heeft Dit is wat je moet doen Er zitten een aantal slangen verstopt waardoor hij ook niet goed centrifugeerd Bovenland eraf Bovenste slang die op de kuip zit schoonmaken Aan de voorzijde zie je dan een dun slangetje die naar het manchet loopt die ook schoonmaken En dan is er nog de 2 ontluchting slangen die dienen eigelijk ook schoongemaakt te worden hiervoor moet de voorkant en de zijkant eraf ik weet natuurlijk niet hoe handig je bent want das best lastig maar kan het je eventueel wel uitleggen Nu het belangerijkste Zo min mogelijk vloeibaar gebruiken ( eigenlijk ) alleen voor de fijne en donkere was ook de dosering minder als wat aangegeven staat op de verpakking Regelmatig 95 c en 60 c graden wassen draaien om erger te voorkomen Als je nog vragen hebt hoor ik het wel Mgr. Miele monteur
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...