Ga naar inhoud

Nieuwe Behuizing kiezen


Aanbevolen berichten

Hallo ik heb bij een plaatselijke zaak 2 behuizingen gevonden. Ik wil graag van jullie weten welke jullie zouden nemen. Mijn oude had geen Airflow en dat moet deze dus zekers hebben. 1: [url]http://img212.imageshack.us/img212/2403/case2no1.jpg[/url] Of deze: 2: [url]http://img253.imageshack.us/img253/3397/mooiekastio1.jpg[/url] Nummer 1: Midi-Tower X-Gear Vento XVT420K zwart 4x 5,25", 2x 3,5", 2x USB2.0, met regelbare 25cm fan, blauw verlicht, Nummer 2: Midi-Tower Atrix 9001 C4 Zwart 4x 5,25", 2x 3,5", USB2.0/IEEE1394/Audio front, zonder voeding, fraai display (VGA, HDD, CPU temp.) De zijplaten zijn aan de binnenzijde voorzien van een geluiddempende folie Prijsverschil is maar €10,-
Link naar reactie
Geen van beiden, aangezien over smaak niet te twisten valt. Wat ik wel graag zou willen is dat je even in je [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/privmsg.php?folder=inbox]Inbox[/url] kijkt ;) Heeft de ene kast een voeding en de andere niet? Zoek eens wat reviews om te zien hoe goed ze zijn, ook met dergelijke dingen wil het nog wel eens zijn goedkoop=duurkoop... of je moet natuurlijk zin hebben om aanspraak te maken op de 2 jaar garantie als de 25cm fan kapot gaat.
Link naar reactie
Enigszins beleefd en tactvol replyen is zeker niet je sterkste kant? [i:0508f44446]IK[/i:0508f44446] vind [url=http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=tj07&area=]mijn kast[/url] een van de mooiere kasten die er is, plus dat het zowiezo een kwalitatief hoogstaand product is en dat zijn blijkbaar nog een flink stel reviewers met me eens maar ik probeer iets dergelijks ook helemaal niet aan je te "verkopen" Je moet leren nuanceren.... hier zal ik verder niet op in gaan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...