Ga naar inhoud

Nieuwe Mini-ITX sammenstellen


Aanbevolen berichten

[quote:dfa2a2c8e3="NoepZor"]Of een Pundit barebone daar kun je wat modernere CPU's in kwijt. http://www.asus.nl/products.aspx?l1=1&l2=3[/quote:dfa2a2c8e3] De CPU mag heel licht zijn! Het eenigen wat die moet doen is downloaden... En dat vraagt bijna niks van een CPU. En het gaat erom dat die weinig stroom verbruikt! Want hij staat dag en nacht aan.
Link naar reactie
[quote:c6193f545a="egslim"]Misschien is een VIA CPU dan geschikt, die zijn ook bedoeld voor mini-ITX.[/quote:c6193f545a] Heb ff goed rond gekeken.. Maar er is nog weinig over te vinden.. Heb een videotje op hardware.info gekeken en daar lieten ze zoon Mini-ITX. Maar kan beter ff wachten totdat de markt wat grooter is. Gr Rik Bedankt voor jullie hulp! :wink:
Link naar reactie
[quote:621c4e6f6f="egslim"]Ik weet niet hoe het zit met internationale betaling en levering, maar: http://www.mini-itx.com/store/?c=2 [quote:621c4e6f6f]Jetway Fanless 1.2GHz Eden C7 £99.00 [/quote:621c4e6f6f] Moederbord + processor + koeler. LAN, SATA, IDE en ingebouwde video.[/quote:621c4e6f6f] Juist! Hier heb ik wat aan! ThnX!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...