Ga naar inhoud

AEG Lavamat stopt in hoofdprogramma


Gerhard-2

Aanbevolen berichten

Mijn AEG Lavamat 41280 update (91379094100) stopt in het hoofdprogramma en springt weer terug naar het begin, waarbij de originele draaiminuten van het programma staan (126 min). Gebeurt bij instellen op 40 C. Bij draaien op fijne was (40 C) en kreukherstellend (60 C) geeft de wasmachine geen storing. Wat kan het probleem zijn?
Link naar reactie
Het PNC nummer kan ik nergens terug vinden. Van de LAV41280 update bestaan meerdere modellen. Probeer de foutcode eens uit te lezen. Kies voor 60 graden wit/bont en zet hem aan. Als hij begint, druk dan de toetsen Voorwas en Inweken samen in en houd deze ingedrukt. Komt er nu een foutmelding in het display? Zo ja welke. Graag ook het juiste PNC nummer.
Link naar reactie
Beste HarryO, Bedankt voor uw zeer snelle reactie. We hebben vandaag weer gedraaid op programma, maar dit keer ingesteld op 40 C (vanwege nalezen dat het mogelijk door verwarmingselement kon komen) en tot onze verbazing heeft het hele programma gelopen! We gaan programma nu nog een keer laten draaien op 60 C, maar mogelijk is probleem uit zichzelf verdwenen.... Bij starten programma op 60 C en gelijktijdig indrukken van 2 knoppen gebeurde er niks, dus waarschijnlijk ook geen actieve storing meer. Dus nu maar een keer door heel programma laten lopen. Had prod. nr opgegeven, bij TYP staat 95P22699 is dat het PNC? mvg, Gerhard Knol
Link naar reactie
  • 2 jaren later...
Mogelijk ergens een verstopping waardoor hij niet snel genoeg afpompt en dus niet mag centrifugeren. Lees de foutcode eens uit. Sluit de klep en deksel en zet de machine aan. Druk (is een gok) de toetsten Voorwas en Inweken samen in en houd ze ingedrukt. De lampjes Einde en Start/Pauze gaan nu knipperen in een bepaald patroon. Wat is dit patroon en wat krijg je op het display?
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...