Ga naar inhoud

Lampje spoelen blijft knipperen miele


Aardema

Aanbevolen berichten

Word het water wel snel genoeg weg gepompt? Als er te veel water achter blijft mag hij niet centrifugeren. Controleer (nogmaals) de afvoerpomp op verstopping en soepel draaien van het schoepje. Voel ook in de beide gaten aan de zijkant van het pomphuis. Wil de deur wel altijd bij het de eerste keer indrukken van de (gele) knop open? Trek de slang van de nivo regelaar er eens af en blaas dit slangetje dan door.
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Hoi even een paar vraaggesprek voordat je aan de EL 200 gaat denken Heb je de koolborstels ingedrukt????????? En waren de koolborstels wel versleten Heb je het module goed terug gezet Het je alle contacten goed gemeten op het module Heb de bedrading doorgemeten op een draaibreuk Als je meer hulp nodig hebt hoor ik het wel ik weet ook nog wel een goedkoop adres voor een EL 200 als die toch stuk is
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Ook bij mijn miele brand het lampje. Het gaat al branden tijdens het programma, zodra er water weggepompt wordt. De hele machine doorgeblazen en schoongemaakt. Niets helpt. De laatste tijd lijkt het of er onvoldoende water komt. Er blijven ook zeepresten in het zeepbakje achter. De wasmachine heeft altijd keurig gewerkt. Het is inmiddels een oudje van 17 jaar. Wat kunnen we nog meer doen??
Link naar reactie
Er van uitgaande dat jij ook het lampje \"spoelen\" bedoeld: dit staat bijna altijd voor probleem met de motor of de aansturing hiervan. Controleer eerst de lengte van de koolborstels en de waarde van de tacho spoel.(zit op de kop van de motor). Kunnen de borstels soepel bewegen in hun houder? Het water verhaal staat hier los van. Als er zeep resten achter blijven heb je mogelijk een te lage waterdruk door het verstopt zitten van het filtertje tussen kraan en slang en slang en machine of het inlaat ventiel zit verstopt. Waar en hoeveel filtertjes en zijn is type afhankelijk. Voor meer info graag het type nummer.
Link naar reactie
  • 1 jaar later...
  • 3 jaren later...
  • 2 weken later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...