Ga naar inhoud

aeg lavamat


Anita-10

Aanbevolen berichten

Zijn meerdere uitvoeringen van. Probeer de volledige foutcode eens uit te lezen. - Zet de machine aan op 60 graden wit/bont en laat hem beginnen. - Druk dan de knoppen Voorwas en Inweken samen in en hou deze ingedrukt. Krijg je nu een code op het display? Mogelijk gaan ook de lampjes Start/Pauze en Einde knipperen. Wat is de foutcode op het display en hoe vaak knipperen de lampjes?
Link naar reactie
  • 3 weken later...
@ Anita: iets gevonden? @ Fokke: je hopt door op andermans topic wat verwarrend werkt. Het antwoord op jou vraag is: - Aquastop actief omdat er een lekkage is aangetroffen. - Afvoer pomp defect - Aardlek fout in het verwarmings element. Controleer eerst op lekkage onder in de machine, verwijder het achter panneel en controleer de sensor op de bodem. Als de afvoer pomp defect is zal deze in het geheel niet afpompen, bij lekkage zal hij juist gaan draaien. Kies voor afpompen en kijk of hij draaid. Zoniet, meet dan of er wel 230V op komt te staan. Een aardlek fout moet je meten op het element. Trek de stekker er af en meet tussen aarde en 1 van de pennen van het element. De waarde moet groter zijn dan 70 KOhm
Link naar reactie
  • 7 maanden later...
Hallo, Nou ik heb in 2009 een AEG Lavamat gekocht maar niks anders dan alleen maar problemen. Vorig jaar hebben ze het omgeruild voor een nieuwe en 2 weken geleden een nieuwe trommel in gezet. En nu staat het alweer te dansen in de berging. Duszzz voor mij nooooooooit geen AEG wasmachine meer. Helemaal klaar mee. De volgende wasmachine word echt wel weer een Miele!
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...