Ga naar inhoud

amd Athlon XP 2700+ (2.17 GHz) een goede processor?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 84
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
het is een goede processor, maar waar ga je hem voor gebruiken?? A64 is natuurlijk beter en je bent dan meer voorbereid voor de toekomst, maar voor tekstdocumenten typen, muziek downloaden en internetten is hij meer dan zat... en voor games is hij ook goed... alleen en A64 is natuurlijk beter :P
Link naar reactie
[quote:2cb934983a="Kaz'Duzar"]het is een goede processor, maar waar ga je hem voor gebruiken?? A64 is natuurlijk beter en je bent dan meer voorbereid voor de toekomst, maar voor tekstdocumenten typen, muziek downloaden en internetten is hij meer dan zat... en voor games is hij ook goed... alleen en A64 is natuurlijk beter :P[/quote:2cb934983a] welke zou je dan aan raden :) gr
Link naar reactie
[quote:4c43475a14="zeilgekje"][quote:4c43475a14="Kaz'Duzar"]het is een goede processor, maar waar ga je hem voor gebruiken?? A64 is natuurlijk beter en je bent dan meer voorbereid voor de toekomst, maar voor tekstdocumenten typen, muziek downloaden en internetten is hij meer dan zat... en voor games is hij ook goed... alleen en A64 is natuurlijk beter :P[/quote:4c43475a14] welke zou je dan aan raden :) gr[/quote:4c43475a14] Hoe groot is je niet zo grote budget dan? Je kan sowieso een 2500+ kopen en die op de 3200+ waarden zetten.
Link naar reactie
[quote:07dba8fc16="zeilgekje"][quote:07dba8fc16="Interficior"]Je kan sowieso een 2500+ kopen en die op de 3200+ waarden zetten. [/quote:07dba8fc16] hoe moet je dat dan doen en heeft dat geen verdere gevolgen me buget ligt zo rond de 230 euro[/quote:07dba8fc16] 230. is dat voor de Processor en moederbord, of de proicessor alleen. Wat voor geheugen heb je toruwens dan.
Link naar reactie
Wat wil je er eigenlijk mee gaan doen?? gamen --> wat is je grafische kaart, misschien kun je die beter eerst upgraden tekstverwerken, internettten--> hoeveel intern geheugen heb je?? Ik zou 512mb nemen voor winxp. en zoals interficior zei kun je ook een 2500+ op 3200+ waarden zetten, dit kan bijna altijd en zo heb je voor weinig geld toch een leuke cpu. OF durf je dit niet te wagen?? je verhoogt de fsb dan van 333mhz naar 400. ALs je pc dan instabiel wordt zet je het gewoon terug. lees anders een de OC faq... Dus belangrijke vraag: wat is je budget... en een A64 2800+ met simpel mobo = 180+ 75 euro en misschien heb je ook nog wat geheugen ervoor nodig (min. PC 3200). wat is eigenlijk je huidge pc??
Link naar reactie
ik werk nu op een laptop en dat ding is hardstikke sloom en heeft bijna geen hardeschijfruimte nou hadden mijn ouders nog twee oude computers staan beneden en gebruikte deze toch niet meer. toen heb ik ze voor de lol maar in elkaar gestoken maar dat beviel me wel goed... intel pentium II processor kloksnelheid 233 Mhz 96,0 MB RAM-geheugen twee hardeschijven van wel 7 en 4 GB welk merk geen flauw idee en um dat was het :cry: hij is 4 jaar oud dus echt niet interesant. er draait nu xp op maar er staat verder nog helemaal niets op nu ging ik op de laptop werken maar die werd dus te sloom dus dacht ik, ga die andere maar es verbeteren.
Link naar reactie
winxp heeft minimaal 256mb geheugen nodig om een beetje te draaien, maar als je nog een goede game wilt spelen heb je toch echt al 512mb nodig. Verder is een 2700+ vette overkill op die 2 harde schijven. Ga dr maar vanuit dat er ook nodg een snellere harde schijf in moet... dus dan proc, mobo, geheugen, harde schijf en die voeding zal het ook wel niet trekken, dus dan heb je ook nog een nieuwe voeding nodig (zeker als het nog een AT Ding is, wat te zien is aan een kabel die van de aanknop naar de voeding loopt (dat is AT) je zou dan mischien beter naar een duron kunnen kjken, want anders wordt het moeilijk als je alles in je budget moet en dat is ook snel genoeg (zo te zien ben je geen gamer) edit: dat geheugen uit die PII is waarschijnlijk sdram en je zult dan denk ik naar een 2e hands ECS K7s5a op zoek moeten gaan om dat te kunnen gebruiken... en dan heb je een max fsb van 266, dus dan zul je waarschijnlijk een 2400+ moeten nemn. Tegenwoordig is alles ddr (de opvolger van sd-ram)
Link naar reactie
[quote:6fdd017e91="zeilgekje"][quote:6fdd017e91="Interficior"]Je kan sowieso een 2500+ kopen en die op de 3200+ waarden zetten. [/quote:6fdd017e91] hoe moet je dat dan doen en heeft dat geen verdere gevolgen me buget ligt zo rond de 230 euro[/quote:6fdd017e91] Overklokken kun je beter niet aan beginnen. In de praktijk wordt het er allemaal nauwelijks sneller van. En dan moet je weer extra casefans plaatsen, plus een duurdere proc-koeler enz. Ik zou gewoon de 2700+ kopen en alles lekker origineel laten. Ik snap wel dat het leuk en stoer staat in Sisoft Sandra, maar je wordt er feitelijks in de praktijk niets wijzer van. En daarnaast went de kleine snelheidswinst zo snel, dat je na 5 minuten alweer vergeten bent dat je hem overgeklokt hebt. Je zou zelfs nog kunnen overwegen om voor een 2500+ te gaan. Lekker goedkoop en snel genoeg. Ach eigenlijk is de 1800+ al snel genoeg. Het valt allemaal zo vies tegen in de praktijk. Tussen de 2400+ en de 1800+ zit al nauwelijks merkbaar snelheidsverschil. Ik vind het weggegooid geld. Al ik wist wat ik nu wist en ik had geen PC, dan kocht ik een 1800+. :lol: Kees
Link naar reactie
[quote:7285575a8c="zeilgekje"]het is atx maar ik hoef het allemaal nog niet ineen keer te gebruiken hoor ik heb nu de laptop waar ik op werk dus er is geen haast bij en ik ben ook nog maar 17 en moet dus van de zomer ook werken gr[/quote:7285575a8c] Mjah, maar 9 van de 10 kans dat ie te zwak is. Er hoeft trouwens geen extra witregel tussen elke zin. Maar geef nu even duidelijk aan: *Wat wil je waar precies voor uitgeven *Wat doe je precies met je computer, wat is precies de bedoeling.
Link naar reactie
ik wil gewoon met de computer doen wat iedere puber doet spelletjes spelen (speel er neit veel hoor) bijvoorbeeld need for speed underground voor school er op werken en surfen, en liedjes downloaden en msnen dus ja gewoon een alround computer dus ik dacht van dat moederbord daar zit twee raid dingen op voor me oude schijven en als ik nieuwe sata schijven koop zit dat er ook alvast op dan blijven me gegevens voor shcool beter beveiligd... dat is wat ik eigenlijk wil gaan doen met dat ding
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...