Ga naar inhoud

Jou voorkeur


Aanbevolen berichten

  • Reacties 63
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:99f2ea00c1="Vandread"]omg kamakazi en dan ga je besparen op het mainboard :-? waarin die mobile hoogstwaarschijnlijk niet werkt :P en die al het overige geweld ook niet echt goed zal helpen ;)[/quote:99f2ea00c1] Het enige probleem met een Mobile CPU - althans dat heb ik gelezen op fora - is dat er met de k7s5a een kans is dat er bij het opstarten de verkeerde multiplier word gekozen, maar dat is softwarematig weer in Windows terug te draaien :) En ik ben gehecht aan mijn MoBo, mede door de hoeveelheid tijd die ik erin heb gestoken om dat rotding perfect draaiend te krijgen. En een 2800+, 1/2GB ddr, nieuwe nvidia (1 molex) is toch nog niet zo slecht, wel? 8) En, of na een halfjaar/jaar of wanneer het kapot gaat, dan upgrade ik pas naar het nieuwste van 't nieuwste op cpu gebied.
Link naar reactie
[quote:4b814816a5="NoepZor"]gewoon een rack vol met A64 hangen en dan clusteren :P[/quote:4b814816a5] Je vergist je erin hoe duur dat wordt hoor. Zoals ik al aangaf kun je met 20 000 euro maar een Sunfire UltraSPARC server kopen met twee processors. Nu is het zeker voordeliger om zelf iets dergelijks in elkaar te draaien, maar je zit toch al snel aan het budget hoor. BTW waarom A64 gaan clusteren ipv een systeem met 8 Opterons? Als je gaat clusteren is dat a) minder snel en kost het b) meer geld, omdat je glasvezel verbinding moet neerleggen (clusteren over een 100 of 1000 MBit netwerk is niet zo effectief ;) ).
Link naar reactie
[quote="Vandread"][quote:96a7b34baa="Mc lick"] en dit allemaal gekoeld met stikstoff.[/quote:96a7b34baa] als je niet weet waar je het over hebt hou je mond dan ;) want dan ben je iedere 5 minuten bezig met bijvullen ofzo : @ VanDread heb dat eens gezien ( volgens mij bij tweakers) intel proc + asus mobo. een joekel van een schoorsteen op die socket! als je daar om de 5 minuten een scheet in kunt laten !!! METHAAN COOLING IS THE FUTURE!!!!! ( sorry , IK BEN weer eens aan het SPAMMEN!! :oops: )
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...