Ga naar inhoud

Overklokken MSI KT3 Ultra2 + Atlhon 1800+


Aanbevolen berichten

Ik wil mijn moederbord + proc overklokken. Ik heb het geprobeerd met MSI fuzzylogic 4 maar telkens reboot mijn PC maar nu ter zaken. Wat moet ik als eerst overklokken? FSB, proc., of andere? Want ik heb gelezen als je een ding eerst overklokte dan kon je uitreken tot hoe ver je de andere kon overklokken. Alvast bedankt!
Link naar reactie
Het staat in de naam van de toppic... .::snugger::. Athlon XP 1800+...maar even terzake, :P Ik heb geleerd dat je het eerst de FSB hoger zult moeten zetten, en als het niet meer verder gaat, doordat de pc niet meer goed boot of zo, moet je de Core (hoeveel stroom er op CPU e dergelijke komt te staan) verhogen, en dan rustig aan verder proberen.
Link naar reactie
jep eerst de FSB en dan volt en eventueel de cpu ratio handig siteje: [url]http://slashhead.homestead.com/files/BA_OC/OCguide1.htm[/url] Ik heb laatst ook me 1800+ OC en draait nu op 1733 = dus een 2100+ geworden 8) met een FSB 151 een volt van 1.850v en standaard multiplier van 11.5 ( geen zin om te unlocken) en draait nu unstressed: 49 graden en stressed 57 graden dus denk dat ik een nieuw coolertje ga halen hooft niet maar vinddat wel zo prettig :) bij jouw kan dat weer heel anders lopen, hogere OC lagere OC want dat is altijd verschillend..
Link naar reactie
MP unlocken: [url]http://www.overclockers.com/tips693/[/url] Dat verschilt per BIOS voor mij was het ook even zoeken maar bij mijn BIOS (Phoenix) staat het onder Frequency/Voltage Control Dan is CPU Clock: de FSB CPU voltage regulator: het aantal volts CPU Ratio de multiplier :) misschien kan je iets vinden op de site van je BIOS of met google
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...