Ga naar inhoud

mobo en kast


Aanbevolen berichten

Dat kastplaatje kun je eruit mollen, je krijgt hoogstwaarschijnlijk een bij je mobo. Je AGP gaat wel gewoon passen. Als je ernaar kijkt zie je dus de kaart, maar het slot waar je hem in zet laten we maar zeggen it een stuk lager, tja, das een beetje moeilijk uit te leggen. Edit// Hij komt dus in het een na bovenste sleufje uit.
Link naar reactie
Zowel het moederbord als de kast voldoen aan de ATX standaard. Elk moederbord en elke kast die aan deze standaard voldoen, zullen in elkaar passen. Het plaatje waar je met de bovenste peil naar wijst, krijg je normaal gezien bij jou moederbord geleverd. Een passend plaatje is er dus altijd. @ Interficior: waarom zou de AGP kaart in het één na bovenste sleufje uitkomen. Het AGP slot zit vrij hoog op het moederbord dus ik denk dat hij gewoon in het bovenste sluisje van de kast komt.
Link naar reactie
[quote:d007753b52="scenic20"]Zowel het moederbord als de kast voldoen aan de ATX standaard. Elk moederbord en elke kast die aan deze standaard voldoen, zullen in elkaar passen. Het plaatje waar je met de bovenste peil naar wijst, krijg je normaal gezien bij jou moederbord geleverd. Een passend plaatje is er dus altijd. @ Interficior: waarom zou de AGP kaart in het één na bovenste sleufje uitkomen. Het AGP slot zit vrij hoog op het moederbord dus ik denk dat hij gewoon in het bovenste sluisje van de kast komt.[/quote:d007753b52] Omdat dat bij de meeste kasten op de een na bovenste zit.
Link naar reactie
Ja, als je de fan gewoon 180 graden gedraaid bevestigd blaast hij de andere kant op. De opstelling van je fans is goed, maar denk er wel even aan om dan het onderste fan 'gat' aan de achterzijde dicht te doen (af te plakken). Anders gaat de fan aan de achterzijde daar zijn lucht aanzuigen om die er vervolgens direct weer uit te blazen. Scenic20
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...