Ga naar inhoud

Nieuwe Computer, advies


Aanbevolen berichten

Oke, ik ben van plan een nieuwe computer te kopen van rond de 700 euro. Besturingssysteem en monitor hoeven niet bijgevoegd te zijn, muis en toetsenbord wel. Ik wil graag wat kunnen gamen, games zoals C&C Generals en The Sims 2, dus ik denk dat videokaart wel belangrijk is. Zelf de computer in elkaar schroeven ben ik, denk ik, niet toe in staat. Evt zelf samenstellen zou wel lukken met jullie hulp. :D Welke winkels en wat voor systeem raden jullie me aan? Edit: [url]http://www.computer-land.nl/index.php?page=beschrijving&prodid=3917&back=systemen[/url] Dit leek me wel leuk trouwens. [url]http://www.gistron.com/scripts/systemen.php?systeem=22061[/url] Met upgrade naar Albatron GF-FX5600 128MB//TV-Out/DVI. Lijken deze systemen jullie wat?
Link naar reactie
[quote:31b9234a8f="=def=appelseal"]hmmm dat ze dat bij gistron een gamers pc noemen :D met een gf4 mx.. ik bedoel zonbeetje het belangrijkste voor een gamer is toch wel zn videokaart 8) ow en als je toch van plan bent om in rotterdam (daar zit com.land toch?) te kopen ik hoor goede dingen over http://www.completer.nl/index3.html[/quote:31b9234a8f] In haarlem hier hebben we ook een computerland hoor!
Link naar reactie
[quote:d3c26984b1="_Tijmen_"]Mooi, dan ga ik daar even langs! Is het verschil tussen de 9200se en 9200pro groot?[/quote:d3c26984b1] Ja, als je vanuit de 9200 kijkt is de Se langzamer en de Pro sneller, alleen de pro is bijna niet meer te krijgen hoor. Edit: Als je langsgaat kan je beter ook meteen Mycom meepikken en Computer Planet ook. Ik weet niet precies waar je woont :roll:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...