Ga naar inhoud

Hoeveel kost dit?!?!


Aanbevolen berichten

Ik wil een nieuwe PC aaanschaffen met de volgende configuratie: ASUS A7N8X Deluxe AMD Athlon XP 2800+ Sapphire ATI Radeon 9600XT 512MB DDR, PC2700 DVD Speler 16x48 CDRW 52x24x52 speed Soundblaster Live player 5.1 Creative inspire P380 Nu is mijn vraag: Wat kost zo´n systeem nou ongeveer?!?!? (kant en klaar, kan zelf geen PC bouwen). Heb op dit moment een goede 17" monitor, maar weet niet of ik bij mn nieuwe PC een monitor erbij moet nemen. (wil evt oude PC verkopen) Thnx!
Link naar reactie
[quote:5b6f25c03b]Creative Inspire P380 luidsprekerset LG D8161BB16 speed DVD speler LGE GCE852xBB 52/24/52 Bulk uitvoering 2x 256 MB NON-ECC DIMM PC3200 Sapphire ATI Radeon 9600XT 128Mb DDR AMD Athlon Barton 2800+ (333Mhz ) Boxed Asus A7N8x Deluxe Gold ATX Middle Tower fan duct ivoor-zilver 350 Watt Assemblage Basis Totaal te betalen (incl. BTW) 750 euro[/quote:5b6f25c03b] Geluidskaart is niet nodig, onboard geluid is beter en om iets in elkaar te zetten, moet je ook een kast hebben. en voor 25 euro meer heb je de FX5900XT, welke sneller is ! en ik heb maar pc3200 gedaan, is net zo duur. dit is bij www.eynstein.nl gedaan. Maar dit had je natuurlijk makkelijk zelf kunnen doen.
Link naar reactie
750 Euro!, niet duur. Is dit ook zo goedkoop bij de gemiddelde plaatselijk PCwinkel? Harde schijf is ook wel makkelijk idd. Zat te denken aan 80MB MAxtor. Maar 'HJS', ik kan het systeem zelf niet in elkaar bouwen, hoeveel gaat dit me extra kosten? Dus dat ik de winkel binnenkom en mn pc kant en klaar mee kan nemen! :lol: Dus bij die 750 euro komen dan nog kosten voor harde schijf en assemblage...........
Link naar reactie
[quote:0e76608848="Sonny01"]750 Euro!, niet duur. Is dit ook zo goedkoop bij de gemiddelde plaatselijk PCwinkel? Harde schijf is ook wel makkelijk idd. Zat te denken aan 80MB MAxtor. Maar 'HJS', ik kan het systeem zelf niet in elkaar bouwen, hoeveel gaat dit me extra kosten? Dus dat ik de winkel binnenkom en mn pc kant en klaar mee kan nemen! :lol: Dus bij die 750 euro komen dan nog kosten voor harde schijf en assemblage...........[/quote:0e76608848] Je kan je systeem door eynstein laten assembleren voor 34.50 E ([url]http://www.eynstein.nl/a/435.html[/url]) Zij sturen hem dan naar je op. Kijk zelf maar eens op www.eynstein.nl
Link naar reactie
[quote:519220312f="Sonny01"]750 Euro!, niet duur. Is dit ook zo goedkoop bij de gemiddelde plaatselijk PCwinkel? Harde schijf is ook wel makkelijk idd. Zat te denken aan 80MB MAxtor. Maar 'HJS', ik kan het systeem zelf niet in elkaar bouwen, hoeveel gaat dit me extra kosten? Dus dat ik de winkel binnenkom en mn pc kant en klaar mee kan nemen! :lol: Dus bij die 750 euro komen dan nog kosten voor harde schijf en assemblage...........[/quote:519220312f] http://www.eynstein.nl/a/2283.html (is en WD, maxtor kan natuurlijk ook) 80 euro erbij voor 80 gieg met 8mb en assamblage kosten zaten er al bij. Heb je alleen nog verzendkosten welke erbij moeten. Zou alleen echt voor de FX5900Xt gaan !!
Link naar reactie
Kijk maar eens op http://www.tweakers.net/pricewatch voor prijzen etc. En vervolgens pak je gewoon een shop waar ze veel dingen die je wilt goedkoop hebben. Houdt daarbij dan wel rekening met verzendkosten etc. Enkele goede toko's die ook assembleren zijn: Eynstein, Informatique, Completer. Ik noem juist deze drie, omdat ik van deze toko's weet dat ze zeker meer verstand van zaken hebben dan de doorsnee PC boer, maar zo zijn er natuurlijk wel meer in Nederland.
Link naar reactie
Het nadeel van toko's als Eynstein e.d lijken mij dat als ik problemen met de PC krijg dat ik er niet zo ff heen kan gaan om het op te laten lossen. In die zin kies ik dus liever voor een plaatselijke toko. (Mocht dit anders zijn, let me knowww) Wat bedreft die videokaart begin ik een beetje door te draaien. Dacht eindelijk de knoop te hebben doorgehakt met een 9600XT, maar nu raden jullie me toch de FX5900XT aan waardoor ik weer begin te twijfelen... :-? Wat moet ik doennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
Link naar reactie
Daarom zit ik ook ff met die afweging: Onlineshop = goedkoop, maar kan er niet/nauwelijks mee terecht voor problemen met systeem PCtoko in de buurt = duur(der), kan wél mn systeem langsbrengen wanneer ik problemen heb Het scheelt zo 200 euro in het voordeel van onlineshop wanneer ik ongeveer dezelfde config naast elkaar zet :-? Weet iemand trouwens of er ook standaard een besturingssysteem (windows XP) bijgeleverd wordt of niet?
Link naar reactie
Die VUP weet ik niet, dat zal je aan de M$ specialisten moeten vragen; maar de OEM is alleen geldig als je die bij een PC koopt. Dat kun je in dit geval dus gewoon doen. Verder is hij enkel op die PC geldig, dus mocht je ooit nog eens een andere PC kopen dan moet je opnieuw een licentie kopen. De andere is een normale licentie die je weliswaar maar op een PC tegelijk mag installeren en gebruiken, echter als je een nieuwe PC koopt mag je de licentie, mits je eerst de software van de oude PC verwijdert, meenemen.
Link naar reactie
[quote:40c2af0105="Sonny01"]Daarom zit ik ook ff met die afweging: Onlineshop = goedkoop, maar kan er niet/nauwelijks mee terecht voor problemen met systeem[/quote:40c2af0105] Dat is niet waar, je kunt er heel goed terecht. alleen een stuk onderdeel zal moeten worden opgestuurd, en dat kan ff langer duren. (valt ook wel mee, de post is er de volgende dag al)
Link naar reactie
[quote:ddb0e95b0b="Marcel de Reus"]De andere is een normale licentie die je weliswaar maar op een PC tegelijk mag installeren en gebruiken, echter als je een nieuwe PC koopt mag je de licentie, mits je eerst de software van de oude PC verwijdert, meenemen.[/quote:ddb0e95b0b] [quote:ddb0e95b0b]Dat is niet waar, je kunt er heel goed terecht. alleen een stuk onderdeel zal moeten worden opgestuurd, en dat kan ff langer duren. (valt ook wel mee, de post is er de volgende dag al) [/quote:ddb0e95b0b] Thnx, ik ga voor de home edition. Wat betreft de onlineshop: mijn probleem is dat ik zelf geen hardwareonderdelen kan installeren en eruit kan halen. Dus mocht ik problemen krijgen dan kan ik niet zo ffies langs rijden omdat ze vaak niet in de buurt zitten. Daarom denk ik toch dat ik het systeempje moet bestellen bij de lokale PCwinkel.......tis niet anders....... :cry:
Link naar reactie
Ik ben van ochtend naar Aken gereden. Ik werk in Heerlen dus dat is maar 30 min. rijden voor mij. Het is daar stukken goedkoper! Weet niet waar je woond maar mischien is het te combineren met een dagje shoppen/sightseeing/Bier und brathwurst et. Kijk eens op www.computer-cash-carry.de of www.aha-computer.de en iets duurder (soms) www.bora-computer.de. Als je in een andere grensstreek woont kun je mischien daar wat zoeken in de buurt.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...