Ga naar inhoud

waterstoring


Bep

Aanbevolen berichten

betr. Miele Hydromatic W733 gaf storing aan op waterkraan, pompje onderin was schoon maar wel halverwege een bh beugel erin, deze verwijderd. Ook de zeefjes in de waterslang schoongemaakt. Rode signaal waterkraan uit. Om waterfunktie te herstellen ipv stijven, pompen aangezet. De machine geeft groene lichtjes maar start niet op. Geeft geen water in de trommel wel in de zeepbakjes.Het program start niet op. HELP AUB. gr. Bep
Link naar reactie
@ Bep: Wil je de foutcode eens uitlezen. - Machine uit, - deur dicht, - de knoppen \"voorwas\" en \"kort\" in drukken en ingedrukt houden, - machine aan zetten, - beide knoppen loslaten, - de knoppen \"kort\" en \"behoedzaam\" gelijktijdig indrukken. Als het goed is krijg je nu een code te zien. Welke code is dit? - knoppen loslaten en machine uit zetten. Ik denk niet dat het fout activeren van de kogelklep in de kuip slang het probleem veroorzaakt.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
beste Harry0 de watermeter die op de kraan aangesloten is en met een slang naar de trommel loopt was stuk daardoor geen aanvoer van water meer. Wel een dure grap, Miele onderdeel + reparatie 380 euro. Maar hij doet het weer en moet weer jaren mee gaan. Einde bericht.
Link naar reactie
  • 3 jaren later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...