Ga naar inhoud

Hoe de FSB hoger zetten


Aanbevolen berichten

als je het niet in je bios kan veranderen kan je het ook softwarematich doen met bijvoorbeeld ''WCPUID'' ik zou alleen wel oppassen met het hoger zetten van de FSB omdat je daarmee je pc een soort volledige boost geeft, dus ook je Ram, Harddisk, videokaart , geluids kaart krijgen een boost, sommige van deze kan dat misschien niet aan en kunnen doorbranden, oppassen geblazen natuurlijk, en nu we het toch over opblazen hebben... blaas je moederbord niet op ;) :D
Link naar reactie
let op bij Compaq : als er iets niet klopt, dan start ie of niet op of je ziet alleen het compaq scherm en je komt het BIOS niet in. Dus check vooraf hoe je bij problemen de software matige verhoging ongedaan kan maken Ik OC niet en ken de pgms dus niet : het is alleen een tip voor het geval dat.
Link naar reactie
Je kunt vaak aanvinken of het progsel bij elke boot naar die waarde moet OC'en. Die moet je gewoon _niet_ aanvinken, zo heb je na elke boot de oorspronkelijke waardes terug en kan het dus ook geen kwaad als je een keer te ver gaat. Pas als je de maximale stabiele waarde hebt gevonden en alles werkt daarmee naar behoren kun je de optie aanvinken. Bosje, hij wordt pas geOC'ed als het progsel laadt, dat is dus ver na de initalisatie van het BIOS. Deze zal er daan ook niks van merken.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...