Ga naar inhoud

hoe spoelt de zeep weg?


Sanne-3

Aanbevolen berichten

Wij hebben een 3-jaar oude Bosch bovenlader die de laatste week zo af en toe tijdens het programma draaien gedurende 30 sec. een raar hard zoemend geluid maakt. Volgens mijn man ligt het aan de pomp die het water naar de zeepbak pompt. Volgens de wasmachinereparateur (die geen probleem kan ontdekken)zit er geen pomp die het water vervoerd naar de zeepbak maar zou dit gewoon via de kraan gebeuren. Wie weet wie gelijk heeft? Bestaan er wasmachines die een pomp hebben zoals hierboven beschreven? Alvast bedankt voor de reactie.
Link naar reactie
Ik ken geen (consumenten)wasmachines die een pomp gebruiken om water door het zeepbakje te spoelen. Controleer de pomp op iets wat de schoep tegen houd bv een draadje, speld of muntstuk. Draai de schoep links en rechts om. Voel met je vinger vanuit de pomp in de slang die boven in de pomp komt. Kan ook zijn dat één van de water inlaat kleppen niet goed open gaat. Probeer te achterhalen of dit iedere keer op het zelfde punt in het programma gebeurt. Wat is het type nummer van de machine? Zoekt iets makkelijker.
Link naar reactie
Bedankt voor je snelle reactie. De wasmachine is zojuist uit elkaar gehaald maar de kennis is nihil want we hebben geen idee waar we de schoep moeten vinden. Wel zijn we er achter dat het geluid ontstaat wanneer er water wordt toegevoegd (bij spoelen, wassen). Het typenummer van de Bosch bovenlader is WOT 26540 nl/01
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...