Ga naar inhoud

Voor de veteranen onder ons...


Aanbevolen berichten

:wink: ...ik voel een flashback opkomen: http://www.theinquirer.net/?article=9683 Doet me enigzins denken aan augustus '99 Opinies? (Voor de non-veteranen onder ons :wink: augustus '99 werd de eerste Athlon gelanceerd. De processor was spectaculair, maar het duurde nog een half jaar voordat goede moederborden beschikbaar kwamen. [i:695438a52e]Toen[/i:695438a52e] kwam dat doordat de fabrikanten bang waren voor Intel.)
Link naar reactie
Ik hoop dat ze dat probleem niet hebben als de Athlon64 uit komt. Ik kan het me nog heel goed herinneren, ik kocht in 1999 een Slot A Athlon 500mhz " Classic " Toen moest daar nog een moederbord bij. na veel zoeken werd dat een moederbord met een " irongate " AMD 750 chipset. dit bleek achteraf weer een ramp te zijn voor mijn GeForce 256 maar dat is een ander verhaal. Erg vervelend als je een goede CPU wilt kopen er zijn geen/nauwelijks moederborden voor.
Link naar reactie
misschien dat de Chinese LEGEND (tegenhanger van Amerikaanse DELL ) wel een boel Opterons zal verkopen :-? http://postnuke.legend.com.au/postnuke/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=341&mode=thread&order=0&thold=0 http://www.asia.cnet.com/newstech/industry/0,39001143,39115804,00.htm
Link naar reactie
Goed punt! Het enige nadeel is dat de IT sector heel erg conservatief is en waarschijnlijk niet zo veel vertrouwen in Legend heeft. Opteron is immers niet bedoeld voor goedkope desktops. Daar staat wel tegenover dat Legend goede zaken kan doen in China en als Legends Opteron borden aanslaan, dan zullen andere moederbordfabrikanten ook eerder geneigd zijn Legends voorbeeld te volgen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...