Ga naar inhoud

Vuile was


Norbert-3

Aanbevolen berichten

Hallo, Wij hebben een Indesit en sinds kort komt onze was er vuiler uit dan dat het erin gaat. De was die uit de wasmachine komt, heeft donker bruine vlekjes in de vorm en de grootte van de gaatjes in de wastrommel. Iemand enig idee wat dit veroorzaakt en hoe dit verholpen kan worden? Alvast hartelijk dank voor de reactie!
Link naar reactie
Vermoedelijk een defecte afdichting van de trommel-as, hierdoor komt er zeepwater in de lagers en gaat de zaak roesten, die vlekken gaan in de kleren zitten. Draai de trommel met de hand rond, als dit niet zonder geluid gaat zijn de lagers en keerring defect en moeten beide vervangen worden, als de as beschadigd is moet ook de trommel met as of een losse as, afhankelijk van de uitvoering, vervangen worden. Vraag eerst de prijs van de onderdelen als de trommel en/of de as vervangen moet worden, is vaak een vrij dure grap.
Link naar reactie
HEBBEN HETZELFDE PROBLEEM MET BRUINE VLEKKEN. Kregen advies van Whirlpool France om om de twee maanden met azijn te spoelen!!. Drie weken geleden gedaan en nu opnieuw kunnen we weer overhemden/broeken weg gooien want die roestvlekken zijn er met geen middel uit te krijge. Weet wel welk merk ik nooit meer koop.
Link naar reactie
  • 5 jaren later...
Ga eerst de zeepbak en de rubberen ring bij de deur echt goed schoonmaken! Daar kan zeepluis komen te zitten, zwarte/bruine/grijze smurrie dat soms los laat en op de kleding komt. Dit kan gebeuren ongeacht merk wasmachine. Let wel: de rubberen ring bij de deur heeft meerdere plooien, ik was net 20 minuten bezig om deze echt schoon te maken!
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...