Ga naar inhoud

Miele W720 trommel draait alleen wolwas


keetje-1

Aanbevolen berichten

Hallo, mijn wasautomaat draait alleen de trommel nog maar bij een wolwas, verder staat hij stil, centrifugeren doet hij nog wel. Koolborstels zijn vervangen, de printplaat doorgemeten, daar is niets mee loos. Wat kan er dan nog aan de hand zijn? Ze ziet er verder prima uit. Ook al is ze alweer 27 jaar oud. Ik ben verzot op mijn machine, dus als iemand nog wat te melden heeft. Het is juist zo vreemd dat ze wel een wolwas draait met trommel maar de andere wassen netjes de klok afloopt maar geen slag in de rondte maakt...
Link naar reactie
Condensator?? Ehh, ik weet dat er eentje in een droger zit. Waar zit dat ding dan? De klok en de motor zijn inmiddels opgestuurd. Ik hoop maar dat ik het op kan lossen, ben gek op mijn Miele. Cadeautje van Schoonpa, die er inmiddels niet meer is. Waar vind ik die condensator bij de W720?
Link naar reactie
Dick L.de Vries Hallo allemaal, Ik heb een probleem met mijn wasmachine Miele W720. Halverwege het was programma blijft de programmaverloop aanduiding op dezelfde positie staan (kwart over) en blijft de machine maar dezelfde handeling uitvoeren: de trommel draait zowel rechts als linksom. hij komt zelf niet meer uit deze positie. Het lijkt ook alsof hij niet warm wordt, elementen meten echter goed en ook de thermostaat werkt goed tijdens controle. Door de programmakeuze schakelaar even op stop te zetten maakt de progammaverloop aanduiding een stap, zet ik de programmakeuze schakelaar nu weer op het gewenste programma (bv hoofdwas) dan gaat de machine verder zonder enig probleem en voert het wasprogramma correct uit. Ik hoop dat iemand een suggestievoor me heeft. Dick Dick L. de Vries Guest Mon Jul 28, 2003 9:56 pm Probleem opgelost: 1 van beide relais die de verwarmings elementen sturen was defect, de spoel doorgebrand. bedankt voor de reacties Dick Nu draait mijn Miele wel tijdens een wolwasprogramma met de trommel en centrifugeert heerlijk, alleen bij de andere programma\\\\\\\'s doet de trommel dus helemaal niets. De klokt loopt wel netjes haar programma af... Weet jij waar ik een condensator kan kopen en wat zoiets moet kosten?
Link naar reactie
  • 7 jaren later...
Een Miele W720 heeft een https://www.partsnl.nl/miele-onderdelen/miele-motor-5328278-wasmachine en doet niets met een aanloop condensator. https://www.partsnl.nl/koolborstel-4297413-wasmachine https://www.partsnl.nl/koolborstel-4297413-wasmachine-2 Het zouden ook deze https://www.partsnl.nl/miele-onderdelen/miele-koolborstel-1689370-wasmachine-1 kunnen zijn. Advies: eerst controleren of het de borstels zijn (indien korter dan 15 mm dan vervangen) en welk model je hebben moet.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...