Ga naar inhoud

Als ik apparaatbeheer wil openen krijg ik de mededeling "deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd" . Wie helpt?


pa3akf

Aanbevolen berichten

Heb je de opdrachtprompt wel als administrator uitgevoerd? Dat wordt namelijk nog wel eens vergeten. Verder nog wat leesvoer voor de zondag; https://www.pc-tips.info/tips/deze-app-is-voor-uw-veiligheid-geblokkeerd/ https://nl.phhsnews.com/how-to-circumvent-this-app-has-been-blocked-for-your-protection-to-install-apps-in-windows-101048
Link naar reactie
@Kasander1 Dank je wel voor je vlotte reactie. De opdracht heb ik met een commandprompt als administrator uitgevoerd. Het leesvoer had ik ook al gevonden. Alleen gaan alle teksten uit van iemand die een nieuw programma wil installeren. In mijn geval probeer ik via mmc.exe (Microsoft Management Console, een Microsoft systeembestand) Apparaatbeheer (devmgmt.msc, ook een microsoft systeembestand) te openen. Een beetje te gek voor woorden dat Microzacht mij als administrator plotseling verhindert systeem bestanden van Microsoft zelf uit te voeren. Ik heb hier een laptop eveneens met Windows 10 Home en als ik daarop Apparaatbeheer wil openen gaat dat probleemloos.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
@pa3akf Uiteindelijk heb ik nog geprobeerd de PC een "nieuwe start" te geven onder Windows 10. Dat was geen succes: Windows belooft een schone installatie maar mooi dat een enkel programma toch was gebleven en het register was blijkbaar ook niet behoorlijk vervangen want ik kon nog steeds niet in apparaatbeheer. Uiteindelijk heb ik CWS in Haarlem een echte herinstallatie laten doen voor een m.i. bescheiden bedrag. Resultaat: een keurige herinstallatie precies zoals ik het graag heb inclusief de november update van 2018 (die m.i. niet veel nieuws biedt) en de zaak draait hier weer als een zonnetje, inclusief apparaatbeheer.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...