Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds vorig jaar augustus een Asus K95vj .\r\n[url]http://www.kieskeurig.nl/laptop/asus/k95vj-yz010h/1148465[/url]\r\n\r\nHier wil ik een SSD inbouwen, bij voorkeur van Samsung 840 Evo SSD, het liefst naast de harde schijf van 1 TB. \r\nMijn vraag is hoe groot deze moet zijn. Ze gaan van 120 GB tot 1 TB.\r\nAlvast hartelijk dank.
Link naar reactie
Of je zet er deze in. Een 120GB SSD gekoppeld aan een normale HD van 1 TB. En met de software van W.D. zitten ze in één 2,5 inch unit die perfect in je laptop past. Lees deze eens door als je wilt: [url]http://nl.hardware.info/reviews/5043/western-digital-blackasup2-120gb+1tb-review-ssd-en-hdd-in-een[/url]\n\nEn over de gewenste grootte van een gewone ssd: Kijk eens hoeveel data er nu op je HD staat. Reken daar het dubbele van en je kunt weer even vooruit.\n\n\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;653619]Nee CP Die WD black2 is een 2,5 inch schijfje waarin een ssd van 120/128 GB zit en ook een 1 TB normale drive. Door software van WD worden de 2 schijven echt gezien als 2 aparte schijven, ook al zitten ze op 1 sata poort. \r\nEn een ssd is nog altijd een flink stukje sneller als een sshd dacht ik.\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nIk vind het geen gek idee, alleen wordt dat wel even sparen.:)\r\nIn ieder geval bedankt voor je tip.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...