Ga naar inhoud

Tekstcursor probleem


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Als Windows Updates problemen gaven heb je kans dat er al malware op je PC aanwezig was. Dat driver programma is op geen enkele manier een alternatief voor Windows update.\r\n\r\nAls Niek\'s idee niet voldoende is dan is het denk beter om je vraag op een forum als [url=http://www.nucia.eu/forum/forums/38-Hulp-bij-virusinfecties]Nucia[/url] neer te leggen. Daar zijn anti-malware specialisten aanwezig die in een bepaalde volgorde van diverse scanners je PC weer schoon kunnen krijgen. Ze zijn ook gewend aan mensen die.geen PC kennis hebben, dus voor iedereen.
Link naar reactie
[QUOTE=Venstertje;652942]omdat ik bang ben dat als de updates worden verwijderd ik nog meer problemen krijg.[/QUOTE]\r\nHoeveel meer problemen kun je krijgen??\r\n\r\n[QUOTE=Venstertje;652943]ik heb dat programma gebruikt omdat ik steeds problemen had met updates van windows. heel dom waarschijnlijk, maar ik ben ook maar een oude leek.[/QUOTE]\r\nNiets mis met leek, maar in dat geval is het vaak handig om eerst advies te vragen en dan pas iets te ondernemen i.p.v. wat te ondernemen en daarna (met nog meer problemen) om advies te vragen ;-)\r\n\r\nHopelijk helpen de tips van Niek en Erik je verder.
Link naar reactie
Het probleen met de cursor is opgelost, omdat systeemherstel niet lukte, kreeg steeds foutcode \r\n0X80071A90, heb ik in de veilige modus een systeemherstel gemaakt en dat is gelukt met uitzondering van een melding: exeption:[Faild to load localization:Initializing localization boost: filesysteem::basic_directory_iterator conception\r\nIk heb geen flauw idee wat het betekent maar ik kan wel weer normaal typen. Bedankt voor de adviezen
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...