Ga naar inhoud

slipstreamen W7


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Bij het slipstreamen van W7 32bit incl, sp1 en de updates (enz.) ga ik voor die laatste naaar: http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/search.aspx?q=\"windows 7\" update.Krijg me daar een lijst voorgeschoteld van exact 1000 updates (incl x64 updates , waar ik dus niets aan heb) Als ik vervolgens de zoekopdracht verfijn tot W7 x86 krijg ik \"slechts\" 117 updates voor het mandje. Zijn die 117 nu echt genoeg of moet ik toch die lijst van 1000 stuks handmatig doorspitten? :confused:
Link naar reactie
Dat forum is niet vreselijk overzichtelijk, je zult dus wat moeten zoeken. Ik kom bijvoorbeeld dit tegen:\n[url]http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=8997[/url]\n\nDaarin wordt onder meer gelinkt naar:\n[url]http://winfuture.de/UpdatePack[/url]\n\nIk hou me er niet echt meer mee bezig, maar ik heb in het verleden wel regelmatig xp geïntegreerd, wat ook zonder problemen ging met de updatepacks op dat forum. Er is ook veel deskundigheid aanwezig, dus vragen over integreren kun je daar ook altijd stellen.
Link naar reactie
Er staan meerdere verschillende updatepacks in dat topic. Bij verder zoeken zijn er vast ook nog wel andere te vinden. In mijn xp tijd waren er ook hele kale, met minimale updates, en andere met allerlei windows software, en ook wel met een hoop andere. Voor ieder wat wils zeg maar.\n\nEen andere weg is wsusofflineupdate. Dit is software die de standaard windows update via een lokale server emuleert. Het downloadt de bestanden precies zoals windows die zelf zou ophalen. Deze worden dan in een map gezet, en kunnen in een keer worden geinstalleerd.\n\n[url]http://www.wsusoffline.net/[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...