Ga naar inhoud
  • 0

10335.exe van JAWEKE gevonden


Anoniem2

Vraag

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
[URL=\"https://www.virustotal.com/nl/file/40c4bb50d3263a18b6c1bf40628d1cca5e5c62718e8e2fc17eda6191ddf7df7e/analysis/\"]MD5 analyse[/URL] op de site die couch_potato aangeeft hierboven laat zien dat het een virus is, doe daarom even een [URL=\"http://www.bitdefender.nl/scanner/online/free.html\"]online virusscan[/URL] ik geef deze link omdat deze in het lijstje staat op [url]https://www.virustotal.com/[/url]
Link naar reactie
  • 0
@stroke33\r\nHoe bedoel je \'[I]MD5 analyse[/I]\' ? Het is een gewone analyse, MD5 is een methode om bestandsinhoud van twee bestanden te vergelijken d.m.v. een gegenereerd controlegetal, zodat je te weten komt of ze identiek zijn. Net zoals de \'SHA256\' die daar bovenaan staat trouwens, maar die schijnt nog dieper te zijn.\r\n\r\nEr zijn bij die check op Virustotal nog flink wat (bekende) scanners die het niet als virus zien. Ik weet niet hoe dat precies in te schatten.
Link naar reactie
  • 0
Erik ik begrijp wat je bedoelt maar ik moest er een draai aangeven omdat TS zegt [QUOTE]Plotseling duikt er in mijn C:\\gebruikers\\naam\\Appdata\\Roaming een map JAWEKE op die o.a. het programma 10335.exe bezit en dat steeds toegang tot internet vraagt op mijn virusscanner. Ook staat er een prgrammatje: puweok.exe dat ik niet verwijderd krijg.[/QUOTE] en ik er verder niet veel over kan vinden ook niet bij Agics (waar ik altijd eerst kijk), kom niets te voorschijn.\nOp [URL=\"http://www.drwebhk.com/en/virus_techinfo/Trojan.DownLoader10.61437.html\"]Dr Web[/URL] staat hij aangegeven als een Trojan.DownLoader10.61437 en er staat tevens hoe het te verwijderen.\nDe vraag is dus niet meer hoe je er vanaf komt maar hoe je er aan komt, die vraag stel ik dus aan TS.\n\nIk lees net dat het uit [URL=\"https://developer.pidgin.im/\"]Pidgin[/URL] zou komen een \"Pidgin, the universal chat client\" een instant-messenger dus, en waarschijnlijk meegekomen met een online game.\nOverigens heeft Epson een driver met die naam \"epson 10335.exe\" maar dit is al en oude driver.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...