Ga naar inhoud

netwerk detectie


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 74
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

nou sorry, AVG bedoel ik ja. \r\n\r\nwat de modem/plug betreft: ik heb wiki er op nageslagen en volgens heb ik een modem, geen plug, er zit een soort kabel naar een kastje in de muur, met een stekkerdoos die lijkt op zo\'n stekkerdoos waar vroeger de kabel van de kabeltelevisie uit kwam. ik heb ook een foto van een ding dat er redelijk op lijkt bijgevoegd
Link naar reactie
Yep Ik dacht dat ook te lezen, maar die maken van allerlei netwerk producten, dus vind ik het type ook wel belangrijk. \nHet lijkt me nog steeds sterk dat er 90 modems in dat huis staan.\n\nAls ik bij de eerder genoemde devolo dlan200 AV kijk dan kom ik uit op een kastje dat via het 220 volt netwerk voor de verbinding zorgt en veel is, maar beslist geen modem. \n[url]http://www.devolo.nl/consumer/dlan-200-av/pdf/manual-dlan-200-av-nl.pdf[/url]\n\nNiek
Link naar reactie
ik ben blij dat de vorige keer dat ik een discussie begon op fora als deze daar een stuk minder slordigheidsfouten in zaten. ik bedoelde te vragen dat mijn windows firewall niet goed genoeg was? nou, voor de tweede keer sorry. De vraag is dus of ik een andere firewall moet instaleren? ik had nog gezocht op de website van computer idee, zal ook eens kijken of er al meer over gepost is.
Link naar reactie
Op [URL=\"http://hexus.net/tech/news/network/6941-devolo-dlan-200-avdesk-ultra-fast-mains-borne-networking/\"]deze website[/URL] staat meer over het modem wat je aangaf in post #22\n\nEn hier nog een link naar het [URL=\"http://www.devolo.nl/consumer/dlan-200-avdesk/pdf/manual-dlan-200-avdesk-nl.pdf\"]manual[/URL] in het Nederlands.\n\nOverigens zal het Modem in de Meterkast hangen, bij glasvezel/kabel internet zullen er twee kastjes hangen waarvan één de modem is, als dit een modem is met meerdere uitgangen dan is het een router/modem en kun je met een netwerkkabel je laptop/PC rechtstreeks hier aanhangen.\n\nDe Devolo moet je met eigen [URL=\"http://www.devolo.nl/consumer/downloads-21-dlan-200-avdesk.html?l=nl\"]software te downloaden van de Devolo site[/URL] installeren op je PC.
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;649961]Op [URL=\"http://hexus.net/tech/news/network/6941-devolo-dlan-200-avdesk-ultra-fast-mains-borne-networking/\"]deze website[/URL] staat meer over het [B]modem[/B] wat je aangaf in post #22\n[/QUOTE]\n\nDat devolo ding is [B]GEEN Modem[/B]. Het is gewoon een ouderweds ding, waar ze tegenwoordig homeplugs voor leveren. Dit ding heeft dezelfde functie, met wat uitbreidingen.\n\nIn de handleiding staat dat je er WEL een modem of router op kunt aansluiten. \n\nEn met betrekking tot je vraag over de kwaliteit van de Windows firewall verwijs ik je graag naar een eerdere post van @Foobar: \n\n[QUOTE]Ik weet niet over welke Windows we het hebben. De firewall van XP kijkt \"maar een kant op\", alleen naar inkomend verkeer. Dat is het belangrijkste, maar helpt je niet als je al troep op je computer hebt.\n\nVista weet ik even niet, maar vanaf Windows 7 in ieder geval kijkt de firewall wel twee kanten op, maar laat standaard wel heel veel door. Je kunt hem strakker instellen, maar dan maak je je leven opeens heel lastig.\n\nWat ik graag zie in een firewall is dat deze bij ieder programma, dat nog nooit op internet is geweest of verbindingen vanaf internet binnen heeft gekregen, vraagt of ik het daar mee eens ben. Dat heb ik in Windows Firewall nog niet tegen gekomen[/QUOTE]\n\nNiek
Link naar reactie
Niek,\r\n\r\nVandaar al de links die ik aangaf in mijn vorige post inclusief het manual, eigenlijk kun je het geeneens een router noemen maar een dongle net als wat jij zegt een netwerkadapter/homeplug voor internet via het elektriciteitsnet van je huis. \r\nWat ik in de volgende regel ook al kenbaar maakte aan TS. \r\n\r\n[QUOTE]verigens zal het Modem in de Meterkast hangen, bij glasvezel/kabel internet zullen er twee kastjes hangen waarvan één de modem is, als dit een modem is met meerdere uitgangen dan is het een router/modem en kun je met een netwerkkabel je laptop/PC rechtstreeks hier aanhangen.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nOverigens is zijn antwoord vreemd:confused: en klinkt ondankbaar^o)\r\n\r\nWat betreft het citaat van Foobar wat je aanhaalt, er staat in de gebruiksvoorwaarden van programma\'s die je installeert wat er allemaal moet gebeuren en wat er gebeurt als je het programma installeert, niemand leest die dingen, behalve ik zij de gek denk ik maar zo;) en de mensen geven zonder na te denken overal toestemming voor omdat het te lang duurt om de tekst te lezen.\r\n\r\nDat is ook mijn reden waarom veel apps voor problemen op Telefoons en Tablets zorgen, er word voor de installatie duidelijk aangegeven wat de app of het programma wil doen.\r\nZie de App machtigingen van CloudMagic een email programma voor Android:
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;649972]\r\n\r\n\r\nOverigens is zijn antwoord vreemd:confused: en klinkt ondankbaar^o)[/QUOTE]\r\n\r\nsorry als ik ondankbaar klonk, dat was niet mijn bedoeling. Bij elke post dank je wel voor het helpen enzo zetten werkt ook niet. Die manual had ik al, en het instaleren van die software was ook gelukt. had me ondankbaar geleken als ik dat had gezegd, maar in ieder geval bedankt voor de intentie. jullie weten niet wat ik niet weet of heb, Waarom is mijn antwoord vreemd? ik wil graag weten wat voor firewall voor mij geschikt is? uit de zin \'Wat ik graag zie in een firewall is dat deze bij ieder programma....\' blijkt dat mijn huidige firewall misschien niet de meest geschikte is? vandaar mijn vraag welke ik dan wel zou moeten hebben. \r\n\r\nin ieder geval deze keer dan wel bedankt voor jullie hulp!
Link naar reactie
[QUOTE=iemand85;649973]sorry als ik ondankbaar klonk, dat was niet mijn bedoeling. Bij elke post dank je wel voor het helpen enzo zetten werkt ook niet. Die manual had ik al, en het instaleren van die software was ook gelukt. had me ondankbaar geleken als ik dat had gezegd, maar in ieder geval bedankt voor de intentie. jullie weten niet wat ik niet weet of heb, Waarom is mijn antwoord vreemd? ik wil graag weten wat voor firewall voor mij geschikt is? uit de zin \'Wat ik graag zie in een firewall is dat deze bij ieder programma....\' blijkt dat mijn huidige firewall misschien niet de meest geschikte is? vandaar mijn vraag welke ik dan wel zou moeten hebben. \r\n\r\nin ieder geval deze keer dan wel bedankt voor jullie hulp![/QUOTE]\r\n\r\nMijn excuus voor de misvatting, maar als je een vraag stelt kun je beter alles wat ermee te maken heeft erbij zetten zoals wat voor PC, besturingssysteem, welk modem met type welke router met type, dan word je in notime geholpen en is je probleem een stuksneller opgelost;) \r\n\r\nEen router en ook een modem /router hebben een firewall aan boord die ook nog eens te tweeken is in de meeste gevallen.\r\n\r\nAls je het merk en type van je modem evt modem/router welke naar aller waarschijnlijkheid in je meterkast hangt of in sommige gevallen in de kelder en je plaatst deze hier dan zoeken wij wel voor je uit wat je moet doen of kunt doen.\r\n\r\nInternet snelheid hangt van veel factoren af en PC snelheid of Browser snelheid is aan te passen door bijvoorbeeld over te stappen op een andere browser als bijvoorbeeld Google Chrome, ja zelfs met het vernieuwen van je besturingssysteem als je PC dit aankan Windows 8.1 is een stuk snellen dan XP ja zelfs sneller op dezelfde PC als Windows 7.
Link naar reactie
ik had die dingen: besturingssysteem etc. al in post 1 gezet, maar ik snap ook wel dat jullie niet steeds heen en weer gaan bladeren om op te zoeken of en waar het staat. ik weet niet, is het een idee dat ik die dingen om de zoveel posts nog eens herhaal? Als ik thuis ben zal ik nog controleren wat voor versie van vista ik heb. \r\n\r\nik hoop niet dat ik weer ondankbaar klink in deze mail: zoals ik eerder aangegeven heb woon ik dus op een gebied met 90 mensen met 1 huurbaas, dus er is geen meterkast oid. \r\n\r\nnu je er om vraagt: dell latitude d820, Niet alleen met internet werkt het een stuk langzamer, vooral ook met opstarten van microsoft programma\'s, duurt soms een minuut. dus ligt misschien niet aan de browser?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...